ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - архитектура

Еднофамилна къща с РЗП 450 кв.м

От първостепенна по важност гледна точка за създаването на проекта на тази къща е взаимовръзката с близко течащата река. Особеното е разположението на дневната зона - противно на обичайното ситуиране на дневните помещения на основния първи етаж, собствениците са пожелали дневната зона да е разположена на най-горното ниво.

Това не е всъщност никак случайно - от това ниво се открива прекрасна гледка към околния пейзаж, на който обитателите и техните гости могат пълноценно да се наслаждават.
Също по тази причина е направен изборът на големи витринни прозорци и за двата етажа, за да може достъпът до красотата на околната панорама да не бъде визуално възпрепятстван. И все пак, за защита от силните югозападни ветрове са монтирани външни щори.

Детските стаи са разположени на първо то ниво, което има пряка връзка със задния двор и басейна, но чрез външна стълба е осигурен лесен достъп и до дневната зона на втория етаж.
Изчистен и елегантен интериор и архитектурен дизайн, акцентиращ и провокиран от околния пейзаж са главните отличителни характеристики на тази комфортна и уютна къща.

 

 

статии - архитектура
 
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС
Монтаж на гипсокартон
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama