Списание Жилища
НОВ БРОЙ

строителни продукти - за покрива

АРМОРМАТ- НАЛАГАМЕ СТАНДАРТИТЕ - хидроизолационни и покривни материали

Армормат ООД е основано през 1998 година. Основен предмет на дейност и специализация на дружеството са хидроизолационните и покривни технологии и материали.

От 2001 година Армормат е изключителен представител за България на най-големия производител на хидроизолационни продукти в света IKO Group - канадска компания с над 100-годишна история и с повече от 30 завода, разположени в САЩ, Канада, Белгия, Франция, Германия, Холандия, Ирландия и Великобритания.

Армормат е и официален представител за страната и на още дузина световноизвестни производители на разнообразни хидроизолационни и покривни материали. При нас ще намерите най-голямата гама от битумни керемиди, APP и SBS хидроизолационни мембрани, PVC, TPE, EPDM, TPO мембрани и аксесоари, битумни керемиди с медно покритие, вълнообразни покривни листове с гланцово цветово покритие, пълната гама от американски безшевни улуци и водоотвеждащи системи, покривни прозорци, специализирани професионални инструменти за покривното строителство, всички аксесоари за покривно строителство и много др. Всички наши продукти имат безупречна репутация, притежават нужните сертификати, отличия и награди, а предлаганото разнообразие е най-богатото в света.
Армормат притежава свои офиси в Благоевград и София, складове и в двата града, както и мрежа от партньори и
дистрибутори в цялата страна. При нас ще намерите продукти с най-доброто в света качество, пълен набор от техническата документация за тях, коректен и дружелюбен екип от опитни специалисти, уважавани в цялата страна.
Системата за управление на качеството на Армормат е сертифицирана по ISO 9001:2000.

Дружеството е един от учредителите на Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и е притежател на отличието “Знак за качество” на БАИС, а наши продукти са носители на отличието “Златен медал” от Международния технически панаир Пловдив.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ - PDF

Дълговечна енергийно продуктивна покривна система с гарантирана висока производителност - IKO solar

 

строителни продукти - за покрива

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС
Монтаж на гипсокартон
под покрива
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.