ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

продукти за покрива

Покривни системи от "БАЛКАНКЕРАМИК" АД

Бетонни керемиди и аксесоари за покрив

Производствена база

"БАЛКАНКЕРАМИК" АД е наследник на Държавен Керамичен Завод - Нови Искър и е собственост на "СИНЕРГОН ХОЛДИНГ" АД.

Заводът е оборудван с най-съвременна техника, използва най-новите технологии и  разполага с напълно автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари за цялостно комплексно изграждане на покривна система на шведската фирма "АВЕСЕ", както и автоматизирана линия за производство на качествени бетонови изделия на фирмата "AME" Австрия.

Продуктите са в съответствие с всички необходими стандарти по БДС, европейски норми и система по качествен контрол ISO 9001-2008.

Качеството на произвежданите в "БАЛКАНКЕРАМИК" АД покривни системи и бетонни изделия се гарантира от внедрените автоматизирани високотехнологични производствени линии, от високият професионален опит на специалистите и от постоянният строг лабораторен контрол.

Рецептурните състави на произвежданите изделия са внедрени от водещи европейски фирми с дългогодишен опит и доказани качества на европейския пазар. Всички те са съобразени със стандартите и изискванията за покривни системи и бетонни изделия.

Материалите за производство (цимент, пясък, оцветители, химически добавки и др.) се доставят от реномирани производители с доказани качества и се придружават от свидетелства за качество и декларации за съответствие. Независима лаборатория извършва непрекъснато входящ контрол съгласно нормативните документи за качество на материалите, подробно систематизирани и описани в дневници за производствен контрол.

На есенния "Международен Технически Панаир Пловдив" – 2009 г. БАЛКАНКЕРАМИК АД  бе отличен със златен медал за представения нов продукт медно - златна бетонна керемида.

“БАЛКАНКЕРАМИК” АД  произвежда и предлага на нашия пазар  цялостна покривна система, включваща бетонни керемиди ПРЕСТИЖ, капаци и аксесоари в богата гама цветове: графит, син, керамично червен, червен, кафяв, зелен и черен.

Керемиди ПРЕСТИЖЕлементите от бетон за покрив:

Крайни капаци, начални-крайни капаци, снегозадържащи керемиди, вентилиращи керемиди, соларни керемиди, тройник.

 


 

Покривни принадлежности:

Улама алуминиева, гребен против птици, скоба за капаци, летводържател, вентилираща лента, прозрачна керемида, керемида-отдушник, керемида за антена, вака флекс.

Ценова листа на произвежданите от “БАЛКАНКЕРАМИК” АД  бетонни керемиди, капаци и аксесоари за покрив тук.

“БАЛКАНКЕРАМИК” АД  предлага също на своите клиенти  проектиране и изпълнение на покривни системи, за което разполага с високо квалифицирани специалисти.

А как да удължите живота на Вашия покрив – съвети и етапите за  полагане на покривна система от “БАЛКАНКЕРАМИК” АД  може да видите тук

Продуктите на „БАЛКАНКЕРАМИК" АД са предназначени за всякакви сгради и всякакви атмосферни и климатични условия.


 Името на “Балканкерамик” АД е гаранция за качество!


 


 

 

продукти за покрива Bookmark and Share   
 


  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината За покрива