ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

бетонови изделия

Бетонови изделия за екстериорни решения от "БАЛКАНКЕРАМИК"АД

Павета, плочи, бордюри и LED светещи изделия

 

"БАЛКАНКЕРАМИК" АД е наследник на Държавен Керамичен Завод - Нови Искър и е собственост на "СИНЕРГОН ХОЛДИНГ" АД.

Заводът е оборудван с най-съвременна техника, използва най-новите технологии и  разполага с напълно автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари за цялостно комплексно изграждане на покривна система на шведската фирма "АВЕСЕ", както и автоматизирана линия за производство на качествени бетонови изделия на фирмата "AME" Австрия.

Продуктите са в съответствие с всички необходими стандарти по БДС, европейски норми и система по качествен контрол ISO 9001-2008.

Качеството на произвежданите в "БАЛКАНКЕРАМИК" АД  бетонни изделия се гарантира от внедрените автоматизирани високотехнологични производствени линии, от високият професионален опит на специалистите и от постоянният строг лабораторен контрол.
 

Всички видове произвеждани бетонни продукти се тестват на партиди за износоустойчивост, замръзяване и размразяване, третиране с киселинни препарати против замръзване, геометрия, устойчивост на натиск и триене, водопоглъщане и други.

"БАЛКАНКЕРАМИК" АД  произвежда бетонови изделия за екстериорни решения:

бордюри, тротоарни плочи, уни паваж, оградни блокчета, въздуховоди, бетонни колове.

 

Бордюри


Тротоарни плочи 

Павета

Нови изделия в продуктовата листа:

Паве 20 – размери 20/20/6
Паве 10 – 10/20/8
Паркинг паве – 24/16/10
Паркинг паве е нов продукт за българския пазар. Използва се за паркинги, където има нужда от допълнително озеленяване, за което спомагат големите "зъби", чрез които се поддържа равномерна фуга, от която никне трева.

Нови изделия

LED бетонни изделия:


На есенния Международен Технически Панаир Пловдив - 2010 г.,  "Балканкерамик"АД представи за пръв път в България и на Балканския полуостров светещи павета и бордюри. Интересът към подобен вид изделия е огромен, защото те са ефективни, екологични, високо технологични и изключително лесни за работа. Всички LED бетонови изделия се захранват от електрическата мрежа с 12V, за да бъдат напълно безопасни за хората. Има възможност за захранване чрез собствен слънчев панел с батерия и таймер. Също така може да се сложи програматор, който да редува светлините по индивидуален избор.

Изделията са устойчиви на натоварване, метеорологични условия, надраскване и изтриване. Паветата са с интегрирани в тях светодиоди с дълъг живот и са запечатани и изолирани със специална смола, която издържа на метеорологични условия и надраскване.

LED светещите павета намират приложение в пътната инфраструктура, за маркиране на алеи, спирки на градския транспорт, пешеходни пътеки, както и за обозначаване на паркоместа, входове на сгради, пътеки и други.
 LED светещите павета се произвеждат по предварителна поръчка. Те са вибропресовани двуслойни изделия с интегрирана в тях LED платка, която е изолирана и залята със специална износоустойчива, светлопропусклива смола. Могат да се произвеждат както самите павета в различни цветове, така и светлините да са в различни цветови решения. Монтажът е лесен и безопасен, тъй като всички LED светещи изделия са на 12 V  и са напълно безопасни както по време на монтажа, така и след това.

Проектиране и полагане на бетонни изделия

 Балканкерамик АД разполага с квалифицирани специалисти, които могат да изготвят екстериорен проект по съвременен дизайн на всеки обект, както и да изчислят необходимите за изпълнение на проекта количества. Фирмата осигурява и изпълнители за полагане на бетонни настилки и бордюри.

Ценова листа на бетонните изделия (павета, плочи, бордюри и др.) ТУК.

Съвети от специалисти относно правилно полагане на бетонни павета и плочи ТУК.

 

Името на “Балканкерамик” АД е гаранция за качество!


 


 

 

бетонови изделия Bookmark and Share   
 


  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината За покрива