ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ЗА ГРАДИНАТА
 

За градината            

 

Влакче към пълно блаженство
Не просто беседка в градината

Живеем в страна, надарена с много богатства и страхотно красива природа – едва ли някой ще посмее да го отрече, нали? Вярно е също и, че през студените зимни и есенни дни на градината си се наслаждаваме предимно от някой прозорец на дома си!

Беседка - влакче

Но с първите по-топли слънчеви лъчи напролет това  несъвсем активно състояние коренно се променя и от кротко съзерцание отвътре,  бързаме да сменим статуса си и да излезем веднага навън. Разбира се, най-близо под ръка е градината, ако имаме щастието да притежаваме такава.

Да, не всички са толкова облагодетелствани, но за тези, които са горди собственици дори и на съвсем мъничка градинка или дворче, е тази наша идея.

Страхотен разкош е да си имаш беседка

Чудесно е в градината да има кътче, в което спокойно да се наслаждаваме на прелестното ухание на цветята и симфонията от завладяващи звуци, които майката природа тихичко припява. И тези островчета на блажено спокойствие обикновено се оказват масичка със столчета, пейката в сянката на голямо дърво или... беседката.

Страхотен разкош е да си имаш беседка, вероятно всички ще се съгладят с това твърдение, но ако имате беседка като тази тук, вероятно рискувате да се налага да я споделяте твърде често с канени или неканени гости.

Тя наподобява вагонче от някакво твърде старо влакче в увеселителен парк, което е поело за последната си най-хубавата дестинация – да бъде пристан на своите собственици за приятни мигове, споделени с хубава компания.

И тогава вашата градина може да се окаже първата и последна спирка

Колелата му вече никога няма да се завъртят, но вихрите на несравнимо романтични емоции – със сигурност! Е, на пазара едва ли ще се намери подобна беседка в готов вид, но за тези сред вас със сръчни ръце и креативни идеи едва ли ще е проблем да открият начин да се сдобият поне с някакъв подобен вариант.

Тя наподобява вагонче

И тогава вашата градина може да се окаже първата и последна спирка за една такава пъстра, сияеща в цветовете на дъгата удобна каручка, файтон, вагонче или както още искате можете да я наречете, оригинална беседка!


Разгледайте идеята ни от всички страни, помислете и може би ще направите първата стъпка към една необикновена придобивка -  за ваша голяма радост и върла завист сред съседите!

 

 

за градината 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

Снимки от вашите дворове и градини

 

Градински чадъри
Градински чадъри
Барбекю - цени
Барбекюта
Детски люлки
Детски люлки
Градински столове

Гпадински столове

Тенти. Сенници. Паравани

Тенти. Сенници. Паравани

Градинска техника - бензинова.

Градинска техника.
Бензинови ножици за жив плет. Тримери. Храсторези.

Градински шезлонг

Шезлонг - ложа

Биокамина - стояща

Дървени градински къщи

Градински мебели

Къщички за птици

Градински пейки

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво в градината

Импрегнатори за дърво

Декоративен облицовъчен камък


 

 

 

НАВЕСИ И ПАВИЛИОНИ - КЪТОВЕ ЗА ОТДИХ В ГРАДИНАТА

НАВЕСИ И ПАВИЛИОНИКътове за отдих

Зимната градина

Зимната градина - красота под стъкло