ЖИЛИЩА

Обзавеждане за детска стая

Обзавеждане за детска стая за малки шампиони - Колекция Тennis Идеалната спалня за една млада дама Обзавеждане за детска стая ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

Интериор на детска стая

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ

статии - обзавеждане - мебели

Добре дошли в света на детските мебели от GAUTIER

Мебели развиващи детското въображиние

Всички имаме своите вълнуващи спомени от детството – невероятно завладяващи игри и приключения в двора, на улицата, а най-вече – в детската стая, която се е превръщала в декор на вълшебни пътувания, на битки с чудовища или цели сюжети от приказки. За да могат децата ни, когато пораснат,  да разказват на своите деца собствените си чудни изживявания и вълнуващи истории от детството си, са се погрижили и дизайнерите на детски мебели от Gautier.

Мебелите от серията „Calico”, произведени от Gautier и предлагани в София от фирма „А и З”, не са просто мебели. Те са проектирани така, че да проворикат развитието на детската фантазия и да изпълнят пространството в стаята по начина, по който то съществува в детското въображение. Мебелите са практични и функционални, здрави и устойчиви, изработени от безопасни за детското здраве материали, с опция за допълване на различни аксесоари.

В процеса на растеж на детето мебелите могат да „растат” заедно с него... Мебели, които създават настроение с ярките си цветове и доставят радост на своите собственици.

Вече повече от 5 милиона деца по света спят и играят в своето легло от Gautier. А може би вече и Вашето?

Мебелите за детска стая от Gautier

Мебелите за детска стая от Gautier

  Марката на един голям производител на мебели
Гардеробите – незаменим елемент в обзавеждането Гардеробите – незаменим елемент в обзавеждането

 

статии - обзавеждане

 

 

 
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

© 2009 - 2012 jilishta Products. All rights reserved.