ЖИЛИЩА

 
Обзавеждане за детска стая

Обзавеждане за детска стая за малки шампиони - Колекция Тennis Обзавеждане за детска стая Обзавеждане за детска стая ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

Интериор на детска стая


НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

статии - обзавеждане - за детската стая

Колекция ЛОЛА – идеалната спалня за една млада дама

Всяко дете – момиче или момче, по-малко или вече тийнейджър, мечтае за свой кът, който най-точно да отговаря на представата му за идеалната детска стая. В стремежа да откликнат на мечтите на растящите малки дами,  дизайнерите на световно известният производител на мебели GAUTIER създават колекцията за обзавеждане за спалня ЛОЛА. Меките и нежни цветове на мебелите в розово и бежово създават романтична, приятна  и чаровна атмосфера – така желана в спалнята от всяко малко или по-голямо момиче. ЛОЛА осъществява мечтите, оформяйки едно вълшебно кътче, в което да мечтаеш, да се забавляваш или да се занимаваш с удоволствие с важните момичешки дела!

Леглото може да бъде във вариант 90/190 см или 120/190 см, гардеробът – със стандартни или плъзгащи се врати, шкаф, който да събира книгите, висок скрин с 5 чекмедженца или по-нисък с 1 врата и 3 чекмеджета, който с комбинация с огледало играе ролята на тоалетка, малко мобилно нощно шкафче, малка масичка, табуретка, елегантно бюро,  вместо обикновени полици – дървени кубове, които са свободно стоящи или могат да се закрепят в различна конфигурация на стената, красива нощна лампа във формата на цвете – всички тези отделни елементи от колекцията ЛОЛА могат да бъдат подредени по най-предпочитания от собственичката начин.

Създадена с подчертано внимание към всеки един детайл,  колекцията ЛОЛА  е идеалната модерна спалня за всяка малка дама!

Ако търсите ново обзавеждане за стаята на вашата малка принцеса, бихте могли да намерите ЛОЛА в шоу-рума на „А и З” – официален представител на мебелите GAUTIER на ул. Кюстендил №23, София.

 

 

Марката на един голям производител на мебели
Подписът на един голям производител на мебели

Обзавеждане за детска стая Какво трябва да знаете, купувайки мебели „Gautier”?

 

 

статии - обзавеждане - за детската стая

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

Таванни вентилатори

Таванни вентилатори

Декоративни полиуретанови греди

Ръчни душове

Ръчни душове

 


 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИ Над 150 идейни проекти

Груб строеж на къщи и вили.

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината