ЖИЛИЩА


ОБЕКТИ НА IDEA BUILDINGS
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

« Ново строителство

Жилищна сграда с магазини и гаражи  - "Любляна"-- IDEA BUILDINGS

Ново строителство на жилища

Жилищната сграда се намира в кв. Овча купел, ул. "Любляна №10". Кварталът разполага с мини парк за разходки и детски увеселителен парк. Има търговски център с най-разнообразни стоки и услуги. В квартала е разположен и стадион „Славия“ и спортен комплекс „Славия”.

 До 80-те години на 20 в. функционира и банята на квартала, която има лечебна вода.  В много голяма близост до местоположението на сградата се намира посолството на Украйна. В района има 4 училища, Професионална гимназия по електроника и автоматика, 4 детски градини, Нов Български Университет, МБАЛ”Доверие”, пазар „Овча Купел” и Пощенска станция.

Жилищна сграда с магазини и гаражи - "Любляна"

Районът е важен транспортен център. През него минават автобуси 60, 11, 102 и 73 и маршрутни линии 27, 29 и 48.
Входът  на сградатае разположен в средата на югозападната фасада от към улица „Любляна” . Към улицата са разположени 7 търговски помещения и 11 броя паркоместа. В имота е предвидено вътрешно дворно пространство, което е богато озеленено и със ситуирани паркоместа.

Сградата се състои от един партерен етаж и четири жилищни. На партера са търговски помещения в едната част и гаражи в другата, а останалите етажи са жилищни. На първи, втори и трети жилищни етажи (коти +3,70;+6,50;+9,30) са разположени по пет двустайни, три тристайни апартамента и четири склада. На четвърти жилищен етаж или кота + 12,10 са разположени, пет двустайни апартамента, три ателиета и четири складови помещения. Двустайни – от 45.00 кв.м до 60.00 кв.м Тристайни – от 80.00 кв.м до 85.00 кв.м

Ново строителство

АРХИТЕКТУРА
Архитектурата показва класически европейски стил, силует и изчистен дизайн, по-този начин сградата се откроява с индивидуалност, като акцент в съществуващата архитектурна среда и същевременно използваните модернистични елементи я вписват хармонично в околното пространство.
 
КОНСТРУКЦИЯ
Конструкцията на сградата е масивна с носещи стоманобетонни греди и колони. Външните зидове ще се изпълнят с тухли четворки, върху които ще се постави ефективна топлоизолация - 8 см съгласно проекта по ОВ част и изчисления по енергийна ефективност.

Конструктивната височина на партера е от 3,50м до 3,90м съобразно денивелацията в тротоарната зона, жилищните етажи са с конструктивна височина 2,80м минималната светла височина 2,60м.
Покрив: Стоманобетонова плоча. Топлоизолация твърда  80 мм. Пароизолация. Ролонна битумна хидроизолация с минерална посипка
 


ФАСАДИ
Фасадите ще се оформят с цветни силикатни мазилки и каменна облицовка (по стените на партера) по указание на проектанта.

ВЪТРЕШНИ ПРЕГРАДНИ СТЕНИ
Вътрешните преградни стени ще се изградени от керамични тухли с дебелина 25 см.
 
ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ
Във всички жилища ще има монтирани блиндирани входни врати с четиристранно заключване.Прозоречната дограма е предвидена немска PVC – петкамерна.
 
АСАНСЬОР
Сградата ще бъде обслужвана от шестместен хидравличен асансьор с автоматични врати и луксозна кабина.
 
ИНСТАЛАЦИИ

В сградата ще има напълно изградени следните инсталации:
* електроинсталации с монтирани ключове и контакти
* слаботокови инсталации /СОТ, тел.и Интернет/.
* водопроводната инсталация изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби, водомерите за топла и студена вода са изведени в кутия на стълбищната клетка.

ОТОПЛЕНИЕ
Отоплителната система ще функционира посредством природен газ, като е за всяка жилищна единица са предвидени индивидуални котлета.

ОБЩИ ЧАСТИ

Общите части на сградата ще бъдат с положена настилка от гранит или луксозен гранитогрес, стените и таваните ще бъдат с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат изпълнени по проектния детайл.

 

    За контакти и повече информация:

ИДЕЯ БИЛДИНГС ООД
Гр. София, ул. Владайска 58, ет.1, ап.1

Офис Продажби

тел. 02/ 954 65 56, 0894 304 305, 0894 304 306
факс 02/ 954 56 65
e-mail: idea.building@gmail.com

www.idea-bg.net

 

« Ново строителство

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

IDEA BUILDINGS
Всички обекти

Ново строителство на жилища
Ново строителство на жилища Ново строителство на жилища Ново строителство на жилища


 

 

 

 

Камара на строителите в България
КАМАРА НА АРХИТЕКТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

 

 

Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС
Монтаж на гипсокартон
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани