ЖИЛИЩА

Списание Жилища
Ново строителство - нови жилища - жилищни комплекси

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

» ново строителство

Жилищна сграда на бул. Цар Борис III №144, кв. Павлово лллл IDEA BUILDINGS

Разпределенията на етажите и квадратурите на апартаментите вижте тук!

 

Луксозната сграда се намира в столичния квартал “Павлово”- тих южен квартал с красива панорама към планината „Витоша” и отлични комуникации.


Сградата се се състои от сутерен, партер и 5 жилищни етажа. В сутеренният етаж са разположени паркоместа и складови помещения. На партерния етаж ще се помещава офисът на Идея Билдингс ООД, а над него - пет жилищни етажа с общо 9 двустайни апартамента, 12 тристайни, 5 ателиета и складови помещения.


 

Архитектура
Архитектурата на сградата е в класически стил, съобразен с локацията, с живота на модерния човек, като при проектирането са взети под внимание – изложение, гледки, посоки, подходи, специфика на терена и др.

Изпълнение
Сградата ще бъде изпълнена с висококачествени материали, нови технологии и  квалифициран труд. Конструкцията е стоманобетонна монолитна, безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости ще бъдат изпълнени със съответните хидро- и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. С тази обработка се осигурява комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията. Фасадните стени ще се изпълнят с тухлен зид 25 см, изолирани със експандиран полистирол 80-100 мм, PVC мрежа, шпакловка, минерална оцветена мазилка. Вътрешните преградни стени ще се изградени от керамични тухли с дебелина 25 см.

Във всички жилища ще има монтирани блиндирани входни врати с четиристранно заключване. Прозоречната дограма е немска PVC – петкамерна.  Сградата ще бъде обслужвана от шестместен хидравличен асансьор с автоматични врати и луксозна кабина.

Общите части на сградата ще бъдат с положена настилка от гранит или луксозен гранитогрес, стените и таваните ще бъдат с нанесено покритие от латекс, парапетите ще бъдат изпълнени по проектния детайл.

В сградата ще има напълно изградени следните инсталации:
- електроинсталации с монтирани ключове и контакти;
- слаботокови инсталации /СОТ, тел. и Интернет/;
- водопроводна инсталация, изпълнена от полипропиленови тръби с изводи за топла и студена вода и канализация от РVС тръби; водомерите за топла и студена вода ще бъдат изведени в кутия на стълбищната клетка.

Отоплителната система ще функционира посредством природен газ, като са предвидени индивидуални котлета за всяка жилищна единица.
За контакти и повече информация:

ИДЕЯ БИЛДИНГС ООД
Гр. София, ул. Владайска 58, ет.1, ап.1

Офис Продажби

тел. 02/ 954 65 56, 0894 304 305, 0894 304 306
факс 02/ 954 56 65
e-mail: idea.building@gmail.com

www.idea-bg.net

    

» ново строителство

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Камара на строителите в България
КАМАРА НА АРХИТЕКТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

 

IDEA BUILDINGS
Всички обекти

Ново строителство на жилища
Ново строителство на жилища
Ново строителство на жилища
Ново строителство на жилища


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината За покрива