ЖИЛИЩА

» отопление

 

Комфорт и ниски сметки за отопление с InfraHEAT

Електрически инфрачервени радиатори –
ново поколение уреди за отопление


Човек през целия си живот се стреми да живее стилно и функционално, да изгради по най-комфортен начин своя дом. А поради тежките за всички ни финансови условия през последните години, стремежът е това да стане чрез възможно най-малко средства. Особено, когато става въпрос за спестяване на средства при вземането на решение как ще се отоплява дома.

Електрически инфрачервени радиатори

Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да се спестява енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във всеки дом или на работното място. Тази система предлага отопление, чиято идея е заимствана от природата и инфрачервеното излъчване на слъцето -  уредите имат способността да топлят, без да предизвикват движение на въздуха и без почти никакви енергийни загуби.

Благодарение на инфрачервените лъчи обитателите на помещенията се наслаждават на един приятен и благотворен източник на топлина за човешкото тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкия организъм, тъй като тялото абсорбира полезните лъчи, които съдействат за подобряване на притока на кръв и движение.

Отопление, заимствано от природата!

Сравнение с традиционното отопление:

Традиционно отопление - чрез конвекция Инфрачервено отопление - развномерни лъчи

Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционалните отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха.

Дългият експлоатационен период, елегантният дизайн, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред.

Електрическите инфрачервени радиатори InfraHEAT се произвеждат в Германия и носят всички характеристики на прословутото високо немско качество. InfraHeat панелите осигуряват 100% ефективно и иновативно отопление за цялото жилище или само на конкретни стаи. Използвайки същите лъчи, като тези на слънцето,  панелът InfraHeat използва по-малко електричество, но предлага комфортна постоянна топлина за всички обитатели.

Отоплителните тела реализират много висока ефективност, тъй като са базирани на панел от въглероден графит полиамид. Важно е да се подчертае, че тези радиатори проявяват високите си качества на ефективно отопление при използването им в добре изолирани помещения. Могат да се използват и в помещения без изолация, но ефективността е по-ниска.

Основни показатели:

  • Ниво на защита IP54, което прави панелите подходящи и за бани.

  • Стандартно напрежение 230 V, 50 Hz.

  • Подходящи за монтаж на стени и тавани.

Инфрачервените електрически радиатори InfraHeat се предлагат в основни цветове бял и черен.

Инфрачервените електрически радиатори InfraHeat се предлагат в основни цветове бял и черен.

Поради изключителната си малка дебелина – само 2.5 см, те не отнемат от пространството в помещението, а заради елегантния си дизайн не само отопляват, но и повишават естестическата стойност на интериорните решения.

Освен, че традиционно се монтират като картини на стената, отоплителните тела могат и да се преместват в различни помещения при необходимост или желание чрез допълнителни алуминиеви крачета.

Гаранционен срок: 3 години

Всички продукти InfraHeat са сертифицирани съгласно европейските изисквания СЕ и отговарят на най-стриктните норми в бранша TUV - Германия.

 За повече информация:Инфрачервените панели InfraHEAT - вижте цени >>>

 

 

 

 


 

Градински камини и барбекюта Камини на биоетанол

КАМИНИТЕ - водещ елемент на интериорната сцена

 

» отопление

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama