ЖИЛИЩА

» Интериор


Интериорни идеи само за смелчаци

В ярките цветове на дъгата

Казват, че само напористите и смели натури се престрашават да се заобиколят в ежедневието си с ярки и провокиращи осезанията цветове. 

Не могат да се отрекат спокойствието и уюта, които създават земните пастелни нюанси в интериора, но ако търсите различното и най-вече интензивно жизнерадостно настроение в дома си, не се колебайте да предприемете стъпка към ярките цветове и наситени с адреналин комбинации между тях.

Бургундско червено и  топло оранжево, наситено зелено, тюркоазено синьо, кралско лилаво, сияйно жълто и още, и още – небесната дъга предлага толкова много нюанси и вълнуващо сетивата вдъхновение.

Представете си само как въздейства зареждащо с енергия пурпурният изгрев на лятното слънце или топлото оранжево дори само на един портокал?

А от яркото зелено не ви ли ухае на пролет?

Синьото е “студен” цвят, но ако се постави в компанията на “топлите” си роднини, картината вече става съвсем балансирана.

Жълтото не е само за екцентрици, както и лилавото не само за крале – добре са дошли във всеки интериор, макар и в умерена доза.

Проблемът на едноцветните или пастелни  интериори, въпреки спокойствието, което внушават, е в монотонността им. Контрастиращите, дори драматични за някои комбинации, определено въздействат върху настроението и покачването на адреналина.

И ако сте сред феновете на богатите и ярки цветове,  вероятно сте се сблъсквали с въпроса: как да ги комбинирате заедно така, че интериорът да изглежда грандиозно, но без да е изгубена търсената хармония и крайният резултат да бъде близък до цветна катастрофа или кич.

Нашата пъстра като небесната дъга галерия ще ви подскаже различни възможностите за приятни комбинация от ярки цветове – разгледайте я, за да си представите какво може да постигнете, преди да експериментирате у дома.

Не забравяйте, че смелите съчетания на различни цветове изглеждат най-добре срещу неутрално оцветени стени – въпреки, че вероятно има изключения, които ще ви харесат.

 

Преди да предприемете стъпки към някаква промяна на интериора у дома, първо си направете семеен съвет – ако той одобри цветните фойерверки в жилището, тогава спокойно действайте!


 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

  

 


Стълбище или скулптура? Интериорни идеи вдъхновени от есента
Реални стълбища, дошли от света на креативните фантазии Интериорни приказки от есенната фея Рафтове и отворени шкафове в интериора Идеи за окачен таван в дневната

 

 

» Интериор 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


 

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Биокамина - стояща
277,7 лв.

Биокамина - стояща
406,80 лв.

Биокамина - дизайн

Биокамина - окачена на стена
602,00 лв.

Облицовъчен декоративен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 

 

 

 

 

 

Идеи за окачен таван в дневната

Декоративните ниши от гипсокартон

Декоративните ниши - островчета на лукса в интериора

 

Antislip - препарат против подхлъзване