ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

статии - интериор - интериорни проекти

Интериорно решение на мезонет - Местонахождение: с.Лозенец, община Царево,

Площ – 117,14 кв. м

Обектът представлява апартамент на две нива, разположен във ваканционно селище ‘’South Sands Resort ‘’. Комплексът се намира в с.Лозенец и е един от най-големите и луксозни комплекси по южното Черноморие.

Разположен на първа линия море, заобиколен от зелени площи и градини, комплексът предлага всички удобства, необходими за една незабравима почивка.

Интериорно решение на мезонет

Интериорният проект е на апартамент е с обща площ 117, 14 кв.м

Интериорният проект е на апартамент е с обща площ 117, 14 кв.м. Разделен е на две нива като връзката между тях се осъществява с помощта на вътрешна ажурна стълба.

Първото ниво е функционално разделено на дневен и нощен кът.

Дневната зона представлява помещение с площ от 31.20 кв.м, което съчетава едновременно функциите на кухня, трапезария идневна.Тук се намира и стълбището, осигуряващо достъп към втория етаж на мезонета. За да се осигури ефирност на интериора, е избрана бежовата гама, а приятен акцент представляват завесите с флорални мотиви.

Кухненският бокс е оптически отделен с оригинална ажурна преграда, която създава неповторим уют с модерни нотки, а може да се използва и като нестандартна етажерка.

Кухненският бокс е оптически отделен с оригинална ажурна преграда, която създава неповторим уют с модерни нотки, а може да се използва и като нестандартна етажерка.

Нощният кът е с площ 15.90 кв.м и е решен в бежово-кафявата гама. Интересен момент тук представляват дизайнерските осветителни тела. За обслужването на двете зони на първото ниво е предвиден и санитарен възел с площ 3.90 кв.м. Изпълнението му е модернистично, без излишни елементи и натоварващи пространството детайли.

Избраните цветове кореспондират на тези в другите помещения.

Нощният кът е с площ 15.90 кв.м и е решен в бежово-кафявата гама.

 

 

ЦЯЛАТА СТАТИЯ - четете в PDF формат

 

 

статии - интериор - интериорни проекти

 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ