ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

»интериорни проекти

 

Интериор в цветовете и стила на огнено танго
Има само един шанс да направиш първо впечатление!

Зашеметяващо въздействие от класически дует в червено - черно. Усещане за елегантност, за динамика, за огнен ритъм от чувствен танц и изгаряща страст... Аржентинско танго, пропито със стил, струи от всеки един детайл.  Ритъмът на концептуалната линия е подсилен от агресивен червен цвят, подчертан във всички планове на фона на черното  и балансиран с нежността и чистотата на бялото. Цветова комбинация, създаваща атрактивна атмосфера, хармонираща с младостта и мечтите на младата дама, собственичката на апартамента.

Дневната зона, с площ от 24 кв.м, е част от апартамент, ново строителство. Основният кът с мека мебел –за почивка и развлечения, е оформен от 2 канапета в ярко червено и ниска масичка, разположени срещу стената с TV  и сякаш тематично отделен от останалите функционални зони чрез оригиналния окачен таван.
Кухнята е в непосредствена близост като мебелите повтарят яркочервеното оцветяване в седящия кът, което оптически обединява отделните функционални кътове в дневната.

Особеното при оформяне на проекта е, че поради ограничените размери на спалнята в жилището, в дневната зона не присъства трапезария - по желание на собственичката част от дневната е преградена, обособявайки  гардеробно помещение. Това не ощетява ни най-малко функционалността на дневното пространство, тъй като бар-плота, който е естествено продължение на плота на кухненския остров предоставя възможност да се създаде кът за хранене.

Елегантен и запомнящ се интериор на дневна зона, напълно отговарящ на изискванията на  модерния и динамичен съвременен начин на стил и живот!


За контакти: Интериорно студио GENIUS
гр. София, Младост 1 "Мусагеница", ул."Въртопо", бл.106, ет.1, ап.1
0 879 88 88 70
0 879 88 88 72
www.genius.bg Интериорно студио GENIUS

 

 

»интериорни проекти