ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ АРХИВ БЛОГ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - интериор - интериорни проекти - за банята

Интериорен проект на детска баня

Пъстър калейдоскоп за щастливи мигове в банята


Обикновено родителите са тези, които се ентусиазират от идеята да направят отделна баня за децата – е, в случай, че жилището е  достатъчно голямо и позволява изграждането на такъв самостоятелен “мокър” кът за малките палавници.

Детската баня задължително трябва да носи радост предимно на детето, трябва да е свежа, с ярки жизнерадостни цветове и най-вече – максимално съобразена с ръста и възрастта на малките човечета.

Дали трябва задължително да бъде илюстрирана с присъствието на любими детски герои?
Всъщност, децата често сменят любимците си, затова по-добрият подход е да се намесят и родителите в избора на по-неутрална, но с детско излъчване декорация.

Интериорният проект, който представяме, е разработен от интериорния дизайнер Даниела Костова от екипа на “Джесика”.

Търсейки подчертано свежо и характерно излъчване на детската баня, дизайнерката залага на колекцията керамика, специално проектирана за деца от AGATHA RUIZ DE LA PRADA за испанския производител "Pamesa".

Зелено, оранжево, розово, жълто, точки и райета създават един невероятно пъстър калейдоскоп от позитивни емоции в детската баня.

Всички елементи от обзавеждането – мивка, душ, WC са напълно съобразени с възрастта на детето. Особено внимание, а и завист, предизвиква оригиналната композиция от 3 огледала, разположена ъглово над шкафа с мивката. Самият шкаф осигурява на детето съвсем лесен достъп до неговите тоалетни принадлежности, играчки за вана, кърпи и шампоани, които са му на една ръка разстояние.

В нишите зад тоалетната, изградена с помощта на гипсокартон, има място дори и за любими играчки.


 Весели цветове и максимална функционалност характеризират тази баня, на която дори всеки възрастен би завидял!Всички елементи, използвани при създаване на интериорния проект на тази баня, ще откриете в шоурума на JESSICA на бул. Ботевградско шосе 229, а дизайнерите на фирмата ще проектират съобразно вашите предпочитания индивидуален проект на новата ви баня.

 

 

WWW.JESSICA.BG

Bookmark and Share


 

 

статии - интериор - за банята

Всичко за банята
Джесика-Всичко за банята

Интериорен проект на баня
Ексклузивен дизайн и цветова идентичност

GROHE – едно различно представяне на магията на водата

JESSICA - Докосването до водата

JESSICA - Докосването до водата

Imagine е колекция.

Банята - една малка вселена

Елегантни и практични колекции за банята

Елегантни и практични колекции за банята