ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - интериор - интериорни проекти - за банята


Интериорен проект на баня от 9 кв.м

 

Стил и  отблясъци на шампанско в банята

Цветовото оформление и декорация на банята създават нейния характер.

Само функционалното ситуиране на отделните кътове за постигане на максимален комфорт не е достатъчно – изборът на точните цветове спрямо предпочитанията на собственика, поставянето на декорите на подходящи места, както и стилният дизайн са компонентите, които водят до постигане на пълен баланс в такова важно помещение като банята.


Проектът, който ви представяме, е на баня с приблизителни размери 3.50/2.50 м. Разработен е от интериорния дизайнер Даниела Костова от екипа на Jessica за клиент на фирмата.

За постигане на оптическо разширяване на помещението дизайнерката се спира на светли тонове, подчертани с контрастни елементи. Стенната керамика е от колекцията Onice на испанския производител CarmenCeramicaArt с размери 31/75 см.

Слънчевите отблясъци в плочките напомнят на цвета на празнично шумящо златисто шампанско и придават много елегантно излъчване на помещението. Декорацията е решена с нежни флорални, ненатрапващи се в интериора, мотиви.

Интериорен проект на баня

Много хора смятат, че меките пастелни тонове стоят отегчително – по-скоро важно е как ще бъде подчертана неутралната им красота. Изборът на тъмно дърво за мебелите и пода в тази баня го доказва, като позволява различните материали да се комбинират и осигурят видимо ефектен контраст.

Подовата керамика с дървесен ефект е от колекция на Roca по избор на клиента. В почти същия тъмен тон е и шкафът, върху който са поставени мивката и голямото огледало.

На стената под прозореца е разположена вана със смесител, комбиниран за душ.

Над вграденото тоалетно казанче са оформени с гипсокартон декоративни ниши – за дребни тоалетни принадлежности или за украса със сувенири, а по желание – и с подходящи живи растения.

Резултатът – баня с характерно усещане за лукс и изтънченост, функционалност, модерен дизайн и стил.


Всички елементи, използвани при създаване на интериорния проект на тази баня, ще откриете в шоурума на JESSICA на бул. Ботевградско шосе 229, а дизайнерите на фирмата ще проектират съобразно вашите предпочитания индивидуален проект на новата ви баня.

 

WWW.JESSICA.BG

Bookmark and Share


 

 

статии - интериор - за банята

Всичко за банята
Джесика-Всичко за банята

Интериорен проект на баня
Ексклузивен дизайн и цветова идентичност

Интериорен проект на детска баня

Интериорен проект на детска баня

GROHE – едно различно представяне на магията на водата

JESSICA - Докосването до водата

JESSICA - Докосването до водата

Imagine е колекция.

Банята - една малка вселена

Елегантни и практични колекции за банята

Елегантни и практични колекции за банята