ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

Строителни продукти - За покрива

Изолиране на скатен покрив

 

 

Традиционният скатен покрив е съвкупност от няколко елемента: носеща конструкция; дъсчена обшивка; хидроизолация; топлоизолация; пароизолация; двойна летвена скара и керемиди. Липсата или лошото качество на някой от компонентите води до нарушаване работата на останалите части, до течове, конденз и др.

   

 

 

Цялостно решение при направата на скатния покрив дава покривната изолационна система ISOTEC. Покривът, изграден с нея се състои от три компонента: носеща конструкция; ISOTEC и керемиди.
Новото при ISOTEC е, че с поставянето на един продукт се осигуряват едновременно: здрава и цялостна обшивка; хидроизолация; топлоизолация; пароизолация; прави редове за керемидите; вентилация под керемидите. Така всички компоненти на покрива работят като една система и гарантират високото му качество.
Панелите ISOTEC се поставят директно върху ребрата (гредите) като осигуряват плътна и здрава обшивка. Високата
товароносимост на панелите позволява да се увеличи двойно разстоянието между гредите, което поевтинява и олекотява с 35% носещата конструкция. Ако пък покривът е бетонен, ISOTEC се поставя директно върху бетона, като спестява цялата дървена конструкция, която традиционно се изгражда, за да се положи друг вид изолация.
Хидроизолацията при ISOTEC е решена от водонепроницаем, релефен, огнеупорен алуминий, който обгръща целия панел. Алуминият не корозира, не се влияе от резките температурни колебания (за разлика от другите хидроизолации) и практически е вечен.
Когато Вашият покрив е направен с ISOTEC, дори и да се счупи керемида, цялата вода се отвежда директно в улука.

 

 

 

Топлоизолационният слой на ISOTEC е изграден от втвърдена двукомпонентна полиуретанова пяна с коефициент на топлопроводимост - 0.024 W/m.k., който е най-добър от всички топлоизолационни материали. Тъй като се поставя над гредите, ISOTEC обхваща като „шапка” къщата и прави цялостна топлоизолация, без термомостове. По този начин се спират големите топлинни загуби през зимата и прегряването през лятото, което води до 40% икономия на енергия.

П

 

 

 

 

 

 

 

 

Изградените в профила отвори гарантират непрекъсната вентилация под керемидите и предотвратяват образуването на конденз, с което удължават живота им.
Освен че замества няколко продукта, ISOTEC реализира
още ниски разходи за труд и кратки срокове за направа на покрива.

 

АБЕЛИД ЕООД
Казанлък, ул. Гурко 4, офис 1
Тел.: 0431/740 94; GSM: 0878/454 122
e-mail: office@isotecbg.com
www.isotecbg.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Строителни продукти - За покрива
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС
Монтаж на гипсокартон
под покрива
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

- Покриви БРАМАК

Неподдържането на покрива прави сградата опасна

 

 

© 1994 - 2012 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност