ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

»за банята


"Ако на планетата има магия, тя се крие във водата" Лоран Айсли

Welcome to Garden Party in Jessica showroom!            from Esprit

ESPRIT е една от настоящите звезди в шоу-рума на Jessica  с  изпълнението си GARDEN PARTY

Колекция за банята

GARDEN PARTY е част от концепцията на Esprit Home за баня от Kludi. Съвремени архитектурни форми с акцент върху заоблените ръбове, съчетани с класическия бял цвят на порцелана влизат във впечатляваща комбинация с четири  цвята на повърхността на мебелите. Шкафовете са изпълнени в жизнерадостни цветове, напомнящи за летните емоции и свежестта на пролетта!

Колекция за банята

Еsprit Home ни изненадва с цялото си предложение за баня, което започва с предлагането на стилни и изчистени линии на конзолната тоалетна чиния и биде, минава през ваната от висококачествен санитарен акрилен материал, за да затвори конфигурацията с умивалник и мебел, издържани напълно в характерния за ESPRIT  съвременен дизайн. Допълнение към серията е и мобилния контейнер Beauty, решен в бял гланц -  функционален и модерен, с  безшумни колелца, регулируема полица, система на отваряне без дръжка!

 

Елегантни и практични колекции за банята

Елегантни и  практични, ефектни и в различни цветове, мебелите от концепцията се отличават с иновативен начин на изработка, който увеличава водоустойчивите параметри на покритието. Смесителите, допълващи серията, са разработени от Kludi със система s-pointer, която позволява контрол на водната струя без използване на ръкохватки.

Елегантни и практични колекции за банята

Характерният дизайн се разпознава безпогрешно дори и в най-дребните детайли, аксесоари и декорации от концепцията Esprit Home, включваща цветовите предложения GARDEN PARTY, WHITE SELECTION, GOLD DIVA, ORIENTAL BLUE, PURPLE PASSION!


Всичко това ще намерите в шоу-рума на Jessica на бул.Ботевградско шосе 229
WWW.JESSICA.BG


 

»за банята