ЖИЛИЩА

»за банята


 

 

GROHE – едно различно представяне на магията на водата

 

Вече и в шоу-рума на “Джесика София”

 

За банята

 

 

От началото на 2011 г. към голямото семейство търговски марки на продукти за обзавеждане на баня в шоу-рума на “Джесика София” се присъедини и GROHE.

Световно известната компания с централа в Германия повече от 70 години изгражда своята репутация на ненадминато качество, изключителен дизайн и възхитителни технологии. С дългата си историята на технологично развитие, признат в цял свят дизайнерски екип и качество, издържало теста на времето, GROHE поставя своя отпечатък за бъдещето. Компанията предлага на своите клиенти обширна гама смесители за баня и кухня, душове, душ-гарнитури, санитарни системи и аксесоари за баня.
 

GROHE непрекъснато развива и подобрява своите уникални, иновационни технологии, което  позволява продуктите да предоставят перфектна струя, гарантираща несравним воден поток и изживяване.
Няма нищо по-меко, но и по-силно от водата са формулирали още древните източни мислители.
GROHE представя водата по един нов и невероятен начин. Можете да бъдете сигурни, че всеки път щом се докоснете до някой от техните продукти, ще изпитате несравними водни преживявания. Смесителите и душовете GROHE обединяват в себе си ефективно използване на водата, високо качество и вечен дизайн. Комбинация, която предоставя на всички клиенти възможността да се наслаждават на водата.

Дизайнът на всички продукти от различните колекции на GROHE надхвърля представата за просто добър външен вид, приятен допир и естетически послания. Всички те са проектирани с идеята да вдъхновяват, да бъдат незаменими спътници в досега с водата, да са предпочитания парньор в банята! Изящност, стил,  естетика в точен баланс с  максимална функционалност са определенията, характеризиращи всички колекции смесители и душове GROHE.

 

За компанията GROHE само високото качество не е достатъчно – стремежът към перфектни резултати е основан на непрекъснатото въвеждане на нови иновативни технологии и креативен дизайн.
Атрактивните вълнуващи форми на някои от колекциите душове се съчетават и с пъстра палитра от цветове – освен, че по този начин атмосферата в банята става още по-жизнерадостна, това дава още много възможности на интериорните дизайнери при създаването на проекти с характерна индивидуалност. Така към удоволствието от ежедневния душ се добавя и нежно цветно докосване.
Майсторска изработка и прецизна техника отличават смесителите за баня и кухня GROHE. Със своята елегантна и изтънчена комбинация от извивки, цилиндри и кубове, дизайнът им излъчва истинска автентичност и чувство за непреходна стойност.

 

Като водещ производител в света на санитарни системи, GROHE разработва продукти, които променят банята от чисто функционално пространство в  едно от най-вълнуващите помещения в жилището. Конзолните тоалетни чинии днес са предпочитани не само поради съвременния им вид, но и поради напълно практични причини: благодарение на тях, дори и най-малката баня изглежда визуално по-просторна, тъй като целият под остава свободен.

Благодарение на разнообразни рамки на GROHE за структури за вграждане, възможностите за оформление и дизайн на всяка нова баня са безкрайни - единственото ограничение е човешкото въображение. Чрез изграждането на частични или пълни стени от гипскартон, не само се разделя мокрото от сухото помещение, но и се печели допълнително пространство за инсталиране на умивалник и биде, а  структури GROHE за ъглов монтаж предоставят решения за инсталация и в ограничени пространства.

Във всички колекции на GROHE качествената изработка и стилният дизайн се обединяват, за да предложат на всички ценители истински неустоими продукти!

 

 

 


 

 

 


Всичко това ще намерите в шоу-рума на Jessica на бул.Ботевградско шосе 229
WWW.JESSICA.BG


 

»за банята