Списание Жилища

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ     ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - интериор

Креативни идеи -закачки за килими

Изборът на подходящ килим за интериора може да се окаже сложна задача - съществува голямо разнообразие от модели и размери, които могат доста да ви объркат, вместо да помогнат. Идеите, които ви предлагаме тук, са предназначени за хора с нестандартно мислене и с добро чувство за хумор, защото изборът не е задължително да се базира винаги на търсене на функционална елегантност, а и на остроумна оригиналност


Две в едно– килим и покривало за диван. Интересно хрумване, още повече, че може да се сяда директно на пода, когато гостите са повече и да се облягаш на седалката на дивана. Но как ли се поддържа това двуфункционално предложение?!


Килим-басейн – подходящо решение за почитателите на неконвенционалните идеи, както и за тези, които искат да „изградят” собствен басейн в дневната си.Да посвирим на... килим! Удивително добра идея за почитателите на завладяващото музикално изкуство! Все пак, килимът е толкова елегантен с класическата си черно-бяла цветова гама, че би могъл да стои изключително добре в просторна съвременна дневна, дори и да не е в компанията на роял.Да закусим с килима! Това е нещо, което не виждате всеки ден! Този килим с оригинален дизайн е много пухкав и изглежда много удобен за сядане. Яйчените жълтъци са всъщност възглавнички, които изглеждат изключително апетитно. Това дизайнерско предложение  изглежда страхотно, но може би не е особено функционално, защото бялото, както всички знаем, се замърсява лесно. Но пък идеята си заслужава усилията за почистване! 
Светещ килим
Килим с такъв дизайн може да изместни стандартната нощна лампа! Подходяща идея за детска стая, защото много деца не могат да спят на тъмно, а меката светлина на килима ще разсее страховете им през нощта.„Летящ килим” –  килим с такъв необичаен мотив е поставен в международното летище Сакраменто. На практика гигантският килим свързва терминал на летището с паркинг.Къде са ми чехлите? Този килим e добро решение за модерен хол. Неговата оригиналност идва от факта, че килимчето не е цяло, а  има четири стъпки, които съответстват на 2 чифта чехли. Въпреки че изглежда чудесно като ансамбъл, малко вероятно е чехлите да останат на това място през цялото време, но като цяло идеята заслужава много усмивки!

 

 

статии - интериор

 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


 

 

 

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.