ЖИЛИЩА

» Интериор


Да се разходим по топли речни камъни... у дома!

Иновативна колекция килими Out of Nature

Вярвате ли или не, но вече може и в къщи да се разхождате по изгладени от стихиите речни камъни, като при това те са мекички и топлички... Или да си имате на пода в дневната ред поред прилежно наредени кръгове от почти истински дървени трупи.

И още – рустикален тип плочи с явни грапавини, в които, обаче, няма как да се спънете, да покриват хола, а в спалнята да си имате натурален дървен под, без да сте си купили какъвто и да е вид паркет...

Да, всичко това не е плод на нечии фантазии, а съвсем възможно чрез новата колекция Out of Nature на компанията EgeCarpets.

 Възможно е да не знаете, но големи по размери принтове не се правят единствено за стенни покрития, но също и за подови настилки като килими и мокети. Точно това ни показва на практика тази колекция килими с дигитален печат – как самата естествена природа навлиза безпрепятствено в интериора на дома, без стените да налагат каквито и да било ограничения.

Out of Nature е иновативна колекция килими, вдъхновена от желанието красотата на природата да влезе вътре в закритите пространства като част от интериорния дизайн на съвременното жилище.

Колекцията притежава оригинална изразителност, добавя характер към всяка една стая, както и осигурява добра акустика и комфорт под краката.

С помощта на технологията за дигитален печат на практика всичко е възможно да бъде възпроизведено и на пода – при колекцията Out of Nature става въпрос за натурални ефекти, заимствани от природата, но вариантите всъщност са неизброими.

Казват, че природата трудно може да се имитира – вероятно е така, но какво пречи поне да се опита, а в този случай опитът е твърде сполучлив!

http://www.egecarpet.com


 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

  

 

» Интериор 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък