ЖИЛИЩАContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

строителни продукти - за покрива

Покриви и покривни покрития от естествени и изкуствени материали

Покриви и покривни покрития от естествени и изкуствени материали - Списание ЖИЛИЩА Покриви и покривни покрития от естествени и изкуствени материали - Списание ЖИЛИЩА

ЛОЗЕНДОР е инженерингова фирма, създадена през 1997 г. в София.

Основните направления в дейността на фирмата са: изпълнение на покриви и покривни покрития от естествени и изкуствени материали, вентилируеми фасади, леки метални и дървени конструкции, проектиране на еднофамилни и жилищни сгради.

Дългогодишния опит, натрупан в успешно реализираните проекти и обекти, както и професионализма на екипа са високо ценени от клиенти и партньори.

Обектите, изпълнени от „Лозендор”, са пример за умело съчетание на традициите и иновациите в технологиите и материалите. Фирмата презлага уникален продукт - покривни и фасадни плочи от естествен камък. Материалът е съчетание на функционалност,естетика и дълготрайност. Основно допълнение към цялостното завършване на сградата се явяват красивите аксесоари от титан цинк, алуминий и мед.


ПОКРИВИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ПОКРИТИЕ ОТ КАМЕННИ ПЛОЧИ

Наричат ги още плочи от благороден камък или “синьото злато”. Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение ги правят предпочитан покривен материал. Понякога и единствено възможен за реализация.
Покривът, изпълнен с покривните плочи от естествен камък, е не само емоционалната представа за дом и успешен завършек на започнатия градеж, той е и естетически издържаният, надежден и вечен архитектурно-строителен елемент.

Каменните покриви удовлетворяват напълно изискванията за:
естетика - оригиналност на архитектурната покривна пластика
екологичност - материал с естествен произход
универсално приложение - практически без ограничение за: сгради с покривни наклони от 11° до 90°, обекти на общественото и жилищно строителство, паметници на културата, монументи; архитектурно-покривни обеми с равнинни и пространствени повърхнини - ново строителство и реконструкции; покриви, изпълнени от дърво, метал или бетон

дълготрайност - гаранция 30 години
надеждност и сигурност - материалът е естествено импрегниран, крепежното решение осигурява целостта на покритието срещу ветрови и снегови въздействия; не се чупят при необходимост от стъпване върху готовия покрив;
бърз и лесен монтаж - осъществява се чрез специални куки или директно наковаване. Куките и пироните се изработват от неръждаема стомана INOX 18/10.
икономичност - дълготрайна инвестиция
тегло – от около 28 кг до 30 кг за кв.м
размери – плочи с размери 20/30 см и 20/40 см
дебелина – от 6 мм до 8 мм
разнообразие на покривната повърхност – различни модели на подреждане и
аранжиране на плочите
Фирмата предлага изпълнение на цялостния процес, включващ инженерна разработка, доставка на покривния материал и изпълнение на покрива.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ - PDF

 

 

 

 

 

строителни продукти - за покрива

 

 

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС
Монтаж на гипсокартон
под покрива
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.