ЖИЛИЩА

обзавеждане

Mazzali – модерни, шик, еко мебели

Модерни спални

Създаване на висококачествени модерни мебели със забележителен дизайн, произведени от  екологично чисти материали в съответствие с програма за опазване на околната среда, е основната концепция на популярната италианска компания Mazzali.

Модерни спални

Бъдещето на индустрията е тясно свързано с търсенето на последователна и конструктивна хармония с околната среда. Завръщане към природата е следваната от компанията линия не само във връзка с използането на абсолютно безопасни за потребителите материали, но и наложена като тенденция  в дизайна на самите продукти - мебели, чиито форми са в тясна връзка с естествената природа. Ключът към успеха на компанията е създаването на  продукти със силна идентичност. Меки и елегантни линии, които предразполагат към пълно отпускане и същевременно геометрични форми, които разчупват традиционно познатото и създават неподражаемо различие.


Новите модели за спални са абсолютно доказателство, че тази колекция представя мебели със смел и авангарден дизайн, при това създадени от естествено дърво, с грижа за човека, неговия комфорт и удобство - едни наистина стилни еко мебели.

обзавеждане