Списание Жилища
Списание Жилища
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

Жилищен комплекс MONTEBELLO RESIDENCE

Неповторимо усещане за живот - Твоят дом до Резиденция Бояна


Montebello Residence е разположен в тиха жилищна среда срещу Резиденцията на Президента на България в Бояна. Комплексът предлага прекрасни гледки към Витоша и София. Обектът е в непосредствена близост до Околовръстно шосе и бул. България и е само на 10 min от центъра, 25 min от летище София, на 15 min от Бизнес Парк София.
Пространството, обграждащо комплекса, е в процес на доизграждане и развитие, но вече има функциониращи много магазини, транспортни средства и удобства.
В непосредствена близост до сградата се намира SPA – център и фитнес. Bulgaria Mall, който е в процес на изграждане, е на по-малко от 10 min от Montebello Residence. Градският транспорт е достъпен и е в близост до сградата.

Сградата Montebello Residence е жилищен комплекс, състоящ се от 4 жилищни и 2 терасовидни етажа, а на партера са предвидени магазини, които да обслужват нуждите на обитателите на сградата.
Сградата е с 5 входа и контрол на достъпа. Има богат избор за закупуване на едно-, дву-, тристайни апартаменти и мезонети, изпълнени с прецизност, стил и усещане за естетика. Всички апартаменти са функцинални, просторни и с прекрасни гледки към Витоша.
Преди изграждането на Montebello Residence е извършено пълно архитектурно проучване с цел да се оползотвори цялостно всеки квадратен метър в полза на живущите в сградата. Нещо повече, при започването на строителството главнитe приоритети са насочени към вида и начина на довършване на фасадата и на материалите, използвани за интериора. Нашата цел и стремеж са да предложим на всички клиенти по-високо качество за по-добра цена.


Montebello Residence се състои от (общо):
91 апартамента
54 самостоятелно обособени гаража
31 паркоместа
14 магазина
Обща информация
Площ на парцела - 3000 кв.м
РЗП – 12758 кв.м
Фундамент - 1900 кв.м
Сутерен – паркинги – складови помещения – 2200 кв.м.
Жилищни помещения – 8000 кв.м
Помещения за магазини – 900 кв.м
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - ВИЖ ПУБЛИКАЦИЯТА - PDF

 

 

ново строителство

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

НОВО СТРОИТЕЛСТВО
БОКАР
АГОРА ИН
АТАНЕЛ ИНВЕСТ
ОРБИ ИНЖЕНЕРИНГ
МИГ 1991
КИК ДИЗАЙН

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama