ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

Статии - Обзавеждане - Мебели производители


Време е да се научим да ценим българското!

интервю с арх. Антони Русев,
 управител на Дизайнерска къща “Пластика”

личен тел.: 0896 060 710

тел.: 0897 06 00 40 - магазин

  • Арх. Русев, Дизайнерска къща “Пластика” вече много години присъства активно на българския мебелен пазар, но бихте ли разказали накратко историята на “Царството на кожените мебели”?

Фирма Дизайнерска къща “Пластика” е създадена още през 1989 г. по указ 56 по прототип на творческия фонд на архитектите и творческия фонд на художниците в България. Целта на фирмата беше да се съчетае архитектурния ни опит и образование, които да приложим в областта на производство на мебели, като обединим дърворезбари, архитекти, дизайнери и мебелни инженери в едно за създаването на краен продукт. Вече над 23 години ние проектираме и изпълняваме обсолютно всичко в областта на обзавеждането. Разполагаме и със собствена производствена база.

 Показвате ни, например, дадена снимка, разказвате ни за вашата идея или пък харесвате нов или предишен наш модел, но искате да му промените малко вида и  да промените размерите - така от няколко модела и идеи ние комбинираме и създаваме за вас съвсем нов продукт, защото можем и това! Имаме проектирани и реализирани стотици модели, които можете да видите в нашите каталози или в сайта ни.

  • Какви модели мека мебел все пак с най-голяма лекота произвеждате?

Най-лесните за изпълнение за нас са съвременните, изцяло тапицирани гарнитури с всякакви форми! Правоъгълни, закръглени, ръбести, овални с дължина, ширина и височина по желание на клиента! Включително ъгли в различни комбинации, тройка ъгъл и фотъойл, тройка ъгъл двойка, двойка ъгъл двойка и т.н. Лежанки, кресла за почивка, люлеещи се и разтягащи се столове, табуретки, включително и такива ставащи на легла, механизми към диваните за да стават на легла! ВСИЧКО!!!

  • Как точно се случва поръчката по индивидуални размери?

Давате ни вашите размери и ние ви скицираме в момента какво може да се събере на това място, сключваме договор за поръчка и ви разчертаваме подробен проект. Това, което сме  показали на сайта или в шоу-рума е само пример!!! Можем да съчетаваме елементи от различни модели гарнитури, можем да съчетаваме различни по вид кожи, кожа с дамаска или различни видове дамаски.

  • И все пак, какви мебели създавате с най-голяма симпатия и приоритет?

Най-основното ни производство са тежките солидни гарнитури с масивен дървен корпус, които са най-сложни за изпълнение. При тях също може да се променя и избира всичко!  Основното, което трябва да знаете е, че всички корпуси на нашите мебели, включително и на изцяло тапицираните гарнитури,  са от масивен бук. Най-здравото и плътно дърво не само в България!

Имаме също голям избор на дамаски на производители от целия свят на цени от 20 до 200 лв на линеен метър. Кожите, които използваме, са специални, висококачествени тапицерски кожи с голямо разнообразие на цветовете. Имайте предвид, че с кожата се работи най-трудно и трябва да имаш достатъчно добре обучен персонал. Кожата е  скъп материал и ако направиш грешка, то тя ти излиза много скъпо, но ние имаме много добри моделиери и шивачи и затова успяваме  да произвеждаме наистина качествени мебели
 “Пластика” е атрактивна с това, че към гарнитурата може да изпълни всичко заобикалящо я, в същия стил!

Телевизионни шкафове, библиотеки, ъглови витрини, стъклиери, шкафове за вина, маси във всякакви размери, маси за хранене и столове, всичко в стила на гарнитурата! Също антрета, закачалки, шкафове за обувки, огледала. Изпълняваме и гардероби, тоалетки и много видове спални от масивно дърво, включително и изцяло тапицирани! Можем и работим в различни стилове-барок, рококо, рустикален, модерен, сицисион,  техностил тип Валтер Гропиус. Пластика” може да изпълнява и идеите на всички свободомислещи дизайнери.

  • Как бихте определили съвсем накратко философията на Вашата фирма?

Обръщаме внимание на клиента!!!  Когато се обръщате към нас, трябва да знаете за какво идвате и какво предлагаме. Ако търсите естетика, трайност и стабилност, ако искате индивидуални размери и интересен дизайн, ако умеете да изкарвате пари и знаете как да ги влагате, ако търсите неповторимост, уникалност и характер, ние сме решението! Ако обаче на първо място за вас са ниските цени, не държите на качеството или търсите временно решение, не сме най-подходящите за случая!

Въпреки всичко комуникацията е полезна за двете страни.

Разгледайте сайта www.plastika-bg.com и представените модели в Магазин Жилища. Имайте в предвид, че специално за електронният вид на списанието даваме много сериозни отстъпки. Искаме да видим дали нещо ви притеснява и какви са впечатленията ви. Отворени сме да дискутираме във всяка посока.
 

ЗАПОМНЕТЕ: Най-важното е, че при нас получавате нещо уникално, трайно, здраво и стабилно!!! 

Ние сме открити за дискусии по всички проблеми, цени, цветове, избор на дамаски и кожи. 

Проявете решителност и смело ни се обаждайте 

Ако има нещо, което ви спира, добре е да го знаем!


 

Цялостно интериорно проектиране и обзавеждане до ключ.

Изпълняваме реконструкции и довършителни работи, когато е необходимо.

личен тел.: 0896 060 710


 

 

Дизайнерска къща ПЛАСТИКА - КЛАСИКА ДНЕС, КЛАСИКА УТРЕ

тел.: 0897 06 00 40 - магазин, личен тел.: 0896 060 710


За повече информация: www.plastika-bg.com

 

Статии - Обзавеждане - Мебели производители

 

Холни гарнитури

Кожена гарнитура Аризона

Холни гарнитури

Холни гарнитури

Холни гарнитури

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama