ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ   СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

изолации

 

Енергоспестяването е шестото гориво на планетата

       

 Под това мото Rockwool представи  изолационни технологии от каменна вата на своята първа среща на 26 май 2011 г. с българските медии.

 Rockwool България очерта последните тенденции в областта на изолациите от каменна вата, като в представянето на компанията основен акцент бе поставен върху все по-голямото значение на високото качество на изолациите за постигане на нормите на енергийна ефективност и за устойчиво, природосъобразно строителство.


           “Най-големият енергиен източник не е нефтът, а енергоспестяването, т. нар. „шесто гориво”.

В основата на спестяването на енергия е качествената изолация на сградите”, каза г-н Флорин Попеску, Изпълнителен Директор на ROCKWOOL за България и Румъния. Шестото гориво е евтино, чисто и устойчиво.

Представителите на Rockwool откроиха 4-те ключови предимства, които са в основата на конкурентоспособността на продуктите от каменна вата в контекста за нарастващи изисквания за зелено строителство, а именно: несравнима пожароустойчивост, превъзходна акустика, дълготрайност без аналог и природосъобразност, благодарение на употребата на неизчерпаеми суровини.

Оказва се, че който и да е от изолационните продукти на Rockwool спестява повече от 100 пъти енергията и въглеродните емисии, необходими за неговото производство.

Това в голяма степен се дължи на ниската топлопроводимост и дълготрайността на изолациите от каменна вата, предлагани от фирмата.

Затова изолацията с Rockwool е икономически ефективна – тя спестява от сметките за енергия в дългосрочна перспектива.

В същото време продуктите на фирмата гарантират безопасност за хората и имуществото при пожар и създават здравословни условия и комфорт на обитаване, елиминирайки вредните въздействия на шума и влагата.

    Екипът на Rockwool разкри и кои са опорните точки на упеха и мисията на компанията: доверен партньор в строителството, честност, отговорност, ефективност и себераздаване в бизнес отношенията. Rockwool е световен лидер в производството на изолации и благодарение на натрупаните през годините експертни познания в областта на енергийната ефективност, безопасността, комфортът и устойчивото развитие в строителството.

За компанията:

Компанията ROCKWOOL е най-големият производител на минерална каменна вата в света. На българският пазар е от 2000 г. Има 25 завода в 16 страни и търговски представителств в 35, повече от 8500 служители.

Централният офис на ROCKWOOL International A/S е разположен в Хедехузене, в околностите на Копенхаген, Дания. С повече от 70-годишен опит в производството на минерална вата, ROCKWOOL днес продължава да усъвършенства производството на този вид изолация. Въпреки големия технологичен прогрес, ROCKWOOL е запазил близката си връзка с природата.

Това прави естествените изолационни продукти от истинска минерална вата ROCKWOOL най-добрият избор. ROCKWOOL предлага голямо разнообразие от продукти за покривна изолация, фасадна и подова изолация, пожарозащита и техническа изолация.

 

 


 

изолации

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 

Первази, розетки и пана
за тавани и стени

Первази, розетки и пана за тавани и стени

  

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama