ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
АРХИВ  
РЕМОНТИ - ОБЯВИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане

Интериорни и блиндирани врати от Zetok

Фирма „Зеток” ООД е млада компания, присъстваща на българския пазар от 2006 г. За този съвсем кратък период от време фирмата не само заяви, но и утвърди позициите си като водещ фактор в областта на търговията с интериорни и блиндирани врати, както и пълен обков за всички модели.  „Зеток” ООД е официален и единствен представител на BEYLER S.A.Румъния и ИНАН Турция за България.

BEYLER S.A.
е фирма с богат опит в областта на производството на интериорни и блиндирани врати, PVC профили и дограма, както и производство на цялостен обков.  Присъства на европейския и международен пазар от 18 години. Заводът е на първо място по капацитет на производство на Балканския полуостров, Евпропа и Азия, и на 7-мо място в света. Модерната производствена база е разположена на площ от 120 хектара. На ден в завода се произвеждат 2000 бр. интериорни и 1200 бр. блиндирани врати. Всички модели се предлагат в цветове дъб, орех, махагон и бял.


ИНАН КАПИ
- гр.Истанбул, Турция произвежда висококачествен цялостен обков във варианти с розетки и шилд. За комплексното задоволяване на изискванията на клиентите от голямо значение е цветовата гама на покритието, предлагано в различни комбинации: лакиран месинг, никел лакиран, месинг/хром, хром/стомана, хром/мат никел и мн. др.  Всички изделия са съобразени с изискванията на БДС и отговарят на всички европейски норми, за което свидетелстват и притежаваните от фирмата сертификати. 

Интериорни и блиндирани врати

e-mail: sales@zetok.com, www.zetok.com

Целта на фирма „Зеток” и нейният екип е да предлага на българския пазар богата гама от продукти с високо качество на достъпни цени, които да задоволят претенциите и на най-взискателния клиент.

гр. София, ж.к. Овча купел, ул. Народен герой 14,
тел.: 02/855 54 99, факс: 02/ 855 52 99,

статии - обзавеждане

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

ВРЪЗКИ ЗА МЕКА МЕБЕЛ
maxdivani.it
die-collection.de
casa-nova.fr

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Окачен таван с лунички

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.

 

 

Интериорни и блиндирани врати