ЖИЛИЩА

АрхитектураАрхитектурни проекти


Вила на остров на мечтите

Очарователна къща на Карибите

Екзотични гледки, искрящи бели пясъци, високи палми, надвесени над изумрудена морска шир, невероятен пейзаж, вълнуващи емоции – да, това е само твърде скромно описание на едно от най-пленителните земни кътчета, каквито са Карибските острови!

Разположени между Южна и Северна Америка, те наподобяват на разпръснати перли от скъпа огърлица, която майката природа по невнимание е скъсала. Тези острови са притегателен обект за много пътешественици и любители на силни усещания още много преди да станат толкова известен символ на луксозна и екзотична почивка.

В мечтите си всички си имаме свой бленуван остров за вълшебна ваканция, който поне малко се доближава до образа на Карибите – някои дори може вече и да са имали възможността да се наслаждават на чара им, но за останалите ще предложим едно виртуално посещение на типична по своята архитектура за областта вила.

Защото какво би бил островът на мечтите без една спретната бяла къщичка с море отпред?!

Като съвсем малка илюстрация от вълшебната карибска приказка е тази вила, разположена сред разкошна тропическа градина и съчетала в характеристиките си комбинация от лукс и брилянтно архитектурно изпълнение.

Семпла, но елегантна като визия, с изтънчени и фини детайли, къщата перфектно се вписва в рамките на забележителния пейзаж.

Вилата разполага с 5 спални, в които могат да се настанят 10 гости. Частният плаж пред нея осигурява спокойна и необезпокоявана почивка, но за тези, които не биха искали да правят никакви усилия по време на ваканцията си, дори и да слизат до плажа, на разположение е голям басейн.

В непосредствена близост до основната сграда, отделени само от басейна, се намират и две малки, но също толкова луксозни вили. Гледката от терасата на голямата вила към морската шир е повече от невероятна – сякаш басейнът е уловил в каменната си прегръдка непослушна вълна, която някоя буря е изхвърлила високо по брега.

В интериора на къщата, както подобава на място за перфектна почивка, витае усещане за безкраен празник и висок градус на настроение – еклектично съчетание на комфорт и лукс, постигнати чрез всеки един елемент от обзавеждането. Доминиращият бял цвят както в интериорното, така и във фасадното оформление, вдъхва невероятно усещане за спокойствие – така търсено по време на почивка.

И ако някой ден планирате истинско, а не виртуално бягство до Карибските острови, вилата ще ви покаже истинската си прелест.

Ние ви го пожелаваме най, най-искрено!

Кликнете върху снимките за да ги видите в голям формат¬

За повече информация:

www.sunrise.vc/home.html

 

 


 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища Follow Me on Pinterest

 

 


Архитектурният полет на една къща Ексцентрична къща като за семейство Флинстоун Къща в колониален стил в Бали
Къща в колониален стил в Бали Модерна вила в Гърция

 

Архитектура 

 

 

 

 

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

Архитектура

НАЙ-НОВИТЕ ПУБЛИКАЦИИ

 

 

 

Биокамина - стояща
277,7 лв.

Биокамина - стояща
406,80 лв.

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

Декоративни тухлички

Декоративни тухлички

Декоративни полиуретанови греди

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama