ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

За покрива


БРАМАК Академия тръгва на път!

“Всички под един покрив”!

Косите са короната на красотата на всяка жена – твърдят специалисти и ценители на естетиката. А когато направим сходна аналогия с къщите, без никакво съмнение е ясно, че тяхната корона са покривите.

Определян като петата фасада на сградата,  покривът на първо място трябва да изпълнява защитната си функция, но когато към топлината на дома се прибави и естетичност, собственикът му може да бъде повече от доволен. Да се открие изделие, което притежава и двете качества, не е трудно, стига да имаш необходимата информация и доказателства!

Под мотото “Всички под един покрив”, “Брамак ПС” организира атрактивно пътуващо изложение
“Брамак Академия на път”.

Това е специално предложение към всички архитекти, архитектурни бюра, строителни компании, фирми, предлагащи ремонт и изграждане на покриви, да посетят първата и уникална за България демонстрация за направата на един перфектен и интелигентен покрив, на която най-добрите специалисти от България и чужбина ще разкрият тайните на покрива.

Първите спирки на роудшоуто са в София и Пловдив, където едни от най-добрите покривни майстори в Германия ще споделят своя практически опит и ще бъдат презентирани достойнствата на продукти за покрива от най-високо качество.

Защото единственият начин да се разпознаят в днешно време качествените продукти от тези със съмнителна репутация е, когато се разполага с достатъчно информация за тях!
И доказателства, разбира се!

Освен това, присъствието лично на изложението предоставя и  чудесната възможност за спечелването на една изключителна награда от специалната томбола на Брамак: до 100 кв.м керемиди Брамак Протектор – първокласна защита за всеки покрив и дом.

Необходимо е само всеки специалист, за когото е важно да получи още информация за най-важното за покрива, да се регистрира за участие чрез посещение на сайта www.BramacRoadShow.bg
Там са обявени подробности за изложението, както и градовете и датите, на които то ще се проведе.
Наградите ще бъдат изтегляни в края на всяка от срещите.

Всеки архитект сега може да спечелите както нов партньор в лицето на “Брамак ПС”, така и нов покрив за себе си или за свои клиенти с най-иновативните материали на пазара.

Посещението на изложението “БРАМАК Академия на път” предоставя на всички майстори–покривачи и специални привилегии след регистрация на сайта на изложението.

С “БРАМАК Академия на път” те ще направят първата крачка към Клуб «БРАМАК ТОП МАЙСТОР”,
в който могат безплатно да членуват само най-добрите специалисти за изграждане на покриви в България и Европа. Но пътят до там ще бъде малко по-дълъг. Важното е да се направи първата крачка, за да могат крайните потребители да са винаги удовлетворени, получавайки най-доброто от една ръка.

Регистрация за участие в изложението “Брамак Академия на път” може да се направи чрез
0700 119 20 или на сайта www.BramacRoadShow.bg
 

Но побързайте, крайният срок за регистрация е до 16.03.2012 г.!

Само така ще получите шанс за участие в томболата за голяма награда – до 100 кв.м керемиди Брамак Протектор от най-висок клас.

“Брамак Академия” потегля на път от 20 март 2012 г. в следните градове:


София - 20 март 2012 г.
Пловдив - 22 март 2012 г.
Стара Загора - 24 март 2012 г.
Бургас - 26 март 2012 г.
Варна - 28 март 2012 г.
Велико Търново - 30 март 2012 г.
Плевен - 2 април 2012 г.

“Всички под един покрив” – Специална среща за специални привилегии с Брамак!

За Брамак:

Bramac Dаchsystemе International GmbH е австрийски концерн, основан преди няколко десетилетия в околностите на град Пьохларн. Създадена през далечната 1966 г., днес компанията има заводи в много европейски страни.

През 1998 г. Bramac Dachsystemе International GmbH купува български завод в гр. Силистра и извършва пълна модернизация на оборудването му. С течение на времето технологията за производство се усъвършенства и се въвежда производството на нови висококачествени изделия.

През 2007 г. отваря врати вторият завод на Брамак България, този път в близост до София - с. Столник, община Елин Пелин.

Днес фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия. 

Брамак управлява 13 завода в 8 страни и има общо 12 представителства. Компанията е сред най-иновативните производители, които предлагат строителни материали и елементи за покрива. 

 

 

 

 

За покрива

 

 

 

 

 

Брамак Протектор - керемиди

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

Ремонт на покрив с Брамак

Видове покривни покрития

Керемиди. Основни видове

Соларен покрив Брамак

Соларен покрив Брамак - край на високите сметки за топла вода и отопление


 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama