ЖИЛИЩА

    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

за покрива

 

         Ново поколение керемиди се грижи за човешкото здраве и защита

Сигурност и защита с  PROTECTOR


Брамак покривни системи“ представи на 18.03.2011 г. в гр. Трявна новия си революционен продукт – Protector.

Protector е ново поколение керемида, създадена в резултат на многогодишни проучвания и тестове в изследователския център на Брамак. Новото покривно покритие предлага широкоспектърна защита на дома и хората от атмосферни влияния, екстремни климатични условия, образуване на плесени и замърсяване.


Protector
е незаменима с това, че предлага вече не 3, а цели 5 защити:

1. Повишена защита срещу замърсяване на повърхността на покрива;
2. Повишена защита срещу образуване на мухъл и плесени;
3. Повишена защита срещу суровите екстремни метеорологични условия;
4. Повишена защита срещу вредните климатични условия;
5. По-дълготраен цвят на повърхността.

         Системата Protector е уникална покривна повърхност, изработена по най-модерни технологии. Тя е изградена от 3 слоя, всеки от които изпълнява определена роля, за да се гарантира 5-кратната защита на покрива. Най-външният високотехнологичен слой се състои от наночастици, които са толкова малки, че се нанасят 5 000 пъти върху дебелината на косъм. Те образуват хидрофилно покритие от външната страна, което поради ниското сцепление пречи на замърсяващите частици да се задържат.

Покритието е устойчиво на ултравиолетови лъчи и е незабележимо. Ефективно се предотвратяват промените в цвета и варовиковите наслоявания. Киселини и луги също не въздействат върху повърхността. Силициевите частици се свързват невидимо с керемидата и я предпазват от органични и неорганични замърсявания. Дъждът измива мръсотията, напр. прах, цветен прашец, автомобилни и промишлени отработени газове, наслоявания, основи и киселини.
       

Замърсяването на повърхността на покрива е сериозен проблем, който води до ускорено разрушаване на материала на покрива, неестетичен външен вид и до натрупването на вредни и опасни за човешкото здраве вещества. Според евродоклада „Европейска околна среда – състояние и перспективи 2010" /SOER/  22% от населението в България диша въздух с наднормено съдържание на азотни и серни окиси, озон и други вредни вещества, докато за населението на другите европейски държави този процент е едва 5.9%». Годишно всеки българин поема в дробовете си над 55 микрограма канцерогенни прахови частици.
       

Замърсеният въздух обаче води и до замърсени покриви. Реално замърсяването на покривната  повърхност води не само до ускорено разрушаване на материала, но и до натрупването на вредни и опасни за човешкото здраве вещества. По този начин се получава отровен похлупак, под който живеят хората. Новото покритие възпрепятства образуване на мухъл и плесени, които са основни причинители на астматични заболявания, алергии и много други болести, свързани с дихателните пътища.

        „Глобалното замърсяване и климатичните изменения ни подтикнаха да създадем изцяло нов и високотехнологичен продукт, който да е адекватен на световните промени, и това е Protector. Той се налага на европейския пазар много успешно вече повече от 10 години и сега го въвеждаме в България, Македония, Албания и Косово. Новата технология на системата се състои от повече пластове, които предпазват от невидимите агресори като киселинен дъжд или отпадъчните газове от промишлеността и автомобилите. Системата от три слоя повишава защитата и срещу образуването на мухъл и плесен – изключително опасни за човешкото здраве“, обясни Елеонора Маркова, маркетинг мениджър на „Брамак покривни системи“.
         

 

 

На представянето в Трявна бяха показани и изпитани всички качества на покритието. Специалисти от бранша обясниха необходимостта от употребата на качествени материали и какви са опасностите и последствията при използването на  некачествени продукти.
         

 „Сигурност и защита – това са двете най-важни неща, които предлагаме на нашите потребители. Освен за качеството на продуктите, ние се грижим и за здравето на нашите клиенти“, допълни г-жа Маркова. 

       Новата повърхност има толкова много невидими качества плюс едно съвсем видимо – тя просто е по-бляскава и по-красива от всяка керемида, правена досега!

 

За „Брамак покривни системи“

Брамак започва дейността си в България през 1998 г. с купуването и модернизирането на завода за керемиди в Силистра. През есента на 2008 г.  компанията изгражда нов завод край гара Столник до град София с капацитет 1.7 млн. кв.м керемиди годишно. „Брамак покривни системи“ си сътрудничи с повече от 600 строителни фирми, a продуктите на компанията се предлагат в повече от 200 търговски обекта в цялата страна. Компанията има дял от около 40% от пазара на покривни системи в страната. 

„Брамак покривни системи“ е дъщерна фирма на австрийския концерн Bramac Dachsysteme International GmbH. Той е основан през 1966 г. в град Пьохларн. Фирмата има свои представителства в 12 страни в Средна и Източна Европа, като разполага с 12 завода в 8 от тях. До момента компанията е произвела 3.7 млрд. керемиди в световен мащаб.

 

 

 

за покрива

 

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво - за дървени покривни конструкции

Покривни прозорци

Покривни прозорци - базови модели покривни прозорци с централна ос - цени

 

Покривни прозорци - размери и цени

ИЗБЕРЕТЕ ВИД И РАЗМЕР

 

 

 

 

 

Видове покривни покрития

Керемиди. Основни видове


 

 

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината