ЖИЛИЩА
    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

строителни продукти

 

                         Първият в България Мол за врати  бе официално открит

     

На официална церемония и пред нотариус вчера, 16.12.2010 г., бе изтеглен победителят от първата национална кампания „Подари си безплатен покрив БРАМАК”.  от село Рупите бе късметлията сред близо 8000 участника в уникалната томбола на Брамак.

 

Победителят Димитър Георгиев ще покрие отново покрива на къщата си в село Рупите, Петричко.

 

    

  „С наградата от 100 кв.м. стандартни керемиди Брамак Димитър Георгиев ще покрие отново покрива на къщата си в село Рупите, Петричко.

„Изключително щастливи сме от спечелването на наградата и още не можем да повярваме, че се е случило. Това е истински коледен подарък за цялото семейство.

Надяваме се до лятото на 2011г. да сме приключили с ремонта на къщата и покрива, след което ще предоставим и снимки от вече новия покрив. Благодарим Ви много!", каза развълнуваният Димитър Георгиев. Той и семейството му се спряха на керемиди модел Дунав ПРО, керемидено червени.

Те пожелаха подаръкът им да пристигне преди коледните празници, а Брамак се ангажира да изпълни тяхното желание и успя да организира транспорта на наградата.

Играта стартира на 15-ти октомври с откриването на специализираното строително изложение „Стройко 2000” и продължи един месец с национална кампания в периода от 15.11. до 15.12.2010г., когато името на победителя бе изтеглено в присъствието на нотариус.

Наградата бе 100 кв.м. керемиди Брамак, достатъчни да покрият площта на един стандартен покрив. Моделът е по избор на печелившия, който, ако избере най-високия клас стандартна керемида, паричният еквивалент би бил близо 2000 лв.
„Изключително радостни сме, че успяхме да зарадваме едно семейство със скромен, но наистина необходим подарък за Коледа. Още веднъж ЧЕСТИТО на печелившия!

Благодарим и на всички, които ни се довериха и участваха в нашата кампания. Ще се опитаме да я направим традиция, така че хората ще имат още шансове за безплатен покрив. А и най-хубавото от БРАМАК предстои през 2011 г.”, сподели Елеонора Маркова, маркетинг директор на „Брамак ПС”.

 

„Брамак покривни системи” предлага не само керемиди, но и цялостни покривни решения във всички ценови сегменти – от икономичния, през средния до високия клас. Системите Брамак имат детайли, които обогатяват основната функция на покрива с допълнителни като аспирация и вентилиране, защита срещу вятър и сняг, хидроизолация, отвеждане на дъждовна вода и  др.   

 

Брамак започва дейността си в България през 1998 г. с купуването и модернизирането на завода за керемиди в Силистра. През есента на 2008 г.  компанията изгради нов завод край гара Столник до град София с капацитет 1.7 млн. кв.м керемиди годишно. „Брамак покривни системи” си сътрудничи с повече от 600 строителни фирми, a продуктите на компанията се предлагат в повече от 200 търговски обекта в цялата страна. Компанията има дял от около 40% от пазара на покривни системи в страната. 

Покривът е покрив, когато е “Брамак”

„Брамак покривни системи” е дъщерна фирма на австрийския концерн Bramac Dachsysteme International GmbH. Той е основан през 1966 г. в град Пьохларн. Фирмата има свои представителства в 12 страни в Средна и Източна Европа, като разполага с 13 завода в осем от тях. Оборотът на компанията за миналата година възлиза на над 186 млн. евро. До момента компанията е произвела 3.2 млрд. керемиди в световен мащаб.

 

 

 

строителни продукти

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 


 

 

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината