ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

интериор декорация

 

Среща с морето у дома

Колекция идеи за декорация с морски спомени

Лято, ваканция, море... Ах, морето... Толкова го обичаме всички, но срещите ни с него са обикновено твърде, твърде кратки и никога достатъчни... Как да запазим прекрасния му аромат на безгрижие, да го уловим поне мъничко в мрежата на делника ни, как да бъде постоянно край нас хладната му любяща прегръдка?

Начини, макар и малко илюзорни, все пак има!

Достатъчни са няколко дребни аксесоара, купени от малките магазинчета или сергийки в крайморските курорти или пък лично открити раковини и миди, дарени ни от морските вълни.

А ако имаме мъничко време и много желание, можем и сами да си направим морски спомени. Дори и да нямаме никакъв опит, не трябва да се разстройваме бързо – някои идеи са направо елементарни.

Една стъклена купа или ваза, напълнена с малко пясък и шепа миди – такава декорация е по силите на всеки. В допълнение може да се добавят към композицията раковини, камъчета, морски звезди, малко зелени растения – няма как да си донесем все пак водорасли, нали?!


Малко по-сложни са вариантите за украса на абажура на настолната лампа, рамката на огледалото или на семейните фотоси с разноцветни мидени черупки, но не може да се закълнем, че е невъзможно, преди да сме опитали.

Модели на корабчета или лодки, та дори и декоративни възглавнички с морски мотиви също ще пресъздадат частица от летните ни отпускарски вълнения.

И накрая трябва просто да намерим подходящо място за тези посланици на вълшебните ни вълнуващи срещи с морето и възхитителната му романтика, за да усетим повея на морския бриз... и да открием, че частица от морето вече е  у дома!

 

 

 

 


 

 

 

интериор декорация

 
 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

 

 

  

© 1994 - 2020 jilishta Products. All rights reserved. Reklama