ЖИЛИЩА
    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

строителни продукти

Дограмите FINSTRAL – съвършенството е възможно!

Изборът на дограма е важно и понякога твърде сложно решение, основано на стремежа да се постигне от една страна хармония между форма, функция и здравина, от друга – възможно най-високи изолационни, термични и акустични качества и не на последно място – изключителна сигурност.

Италианският производител на прозорци и врати FINSTRAL вече повече от 40 години предлага изпитани решения в пълно съответствие със специфичните изисквания на отделните клиенти и пазари, извършва услуги по консултиране и асистиране на клиента, като се основава на собствената си търговска стратегия.

Възникнало през 1969 г. като малко занаятчийско дружество, днес FINSTRAL е водещо предприятие на европейско равнище в производството на прозорци и врати, с 12 производствени фабрики и 1250 служители. Благодарение на производството на профили и стъклопакети, дружеството винаги е успявало да се представи на пазара с широка и отличаваща се продуктова гама. Прозорците и вратите на FINSTRAL, продавани в цяла Европа, включително и в България чрез своя официален представител фирма GTT, са сертифицирани от независимия институт IFT и могат да бъдат отличени с известната марка за качество RAL. Дружеството е сертифицирано съгласно нормативите DIN EN ISO 9001 и DIN EN ISO 14001.

Производствена база

Иновация в детайли

Най-новото решение за прозорци сред широката гама продукти на FINSTRAL, предлагано вече и у нас, са прозорци с троен стъклопакет, които пестят енергия и още по-ефективно ограничават въздействието на външния шум. Това е топло- и шумоизолираща дограма висок клас от PVC или комбинация от PVC и дърво, с троен стъклопакет, и стандартно комплектована със секюрити обков. Компанията разчита на цялостното и прецизно изпълнение на всеки детайл от дограмата – профили, стъклопакети и специално разработен за тях обков Siеgenia.


6-камерната система LIGNATEC 200, произведена в комбинация от  PVC и дърво, съчетава най-добрите качества на двата материала. Безспорните достойнства на естественото дърво от вътрешната страна на прозорците на стаята създава много топла, натурална и комфортна атмосфера в помещението, а лесната за поддръжка PVC -рамка  от външната страна ефективно предпазва от вредните атмосферни влияния. Тази успешна комбинация гарантира по-висок  комфорт и стил на живот.

Предлага се в богата цветова гама, което позволява реализирането на различни креативни архитектурни и интериорни проекти, тъй като не съществува ограничение при комбинирането на различните цветове за външното или вътрешно решение на прозореца.  Многообразието от цветове за  PVC профила  започва от стандартно и антично бяло, през няколко нюанса на сивото и достига до тъмните дървесни декори. Дървената рамка, която създава топлина и уют отвътре, е също в няколко цветови нюанса. Дограмата притежава  висок клас технически характеристики  –Uf 1,1W/ m²K за рамката, UG 0,60 W/ m²K за стъклопакета и UW 0,84 W/ m²K за целия прозорец.

Дограми Дограми

Перфектната комбинация от топлоизолация, високи технологии и безспорно елегантния и доказан италиански дизайн превръщат продуктите на  FINSTRAL в гарант за постигане на повече комфорт и уют на всяко жилище или сграда.
За контакти и повече информация:

“Джи Ти Ти” ООД - Официален представител на FINSTRAL - Италия.
Гр. София, ул. "Орехова гора" No 2-4
тел. 02/ 958 06 55, 958 06 56
факс: 02/ 958 92 93
GSM: 888 323 177

www.finstral.bg

 

 

строителни продукти

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината