ЖИЛИЩА

    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Бои. Мазилки

Фасадни бои и мазилки от HENKEL

Цветове от природата за фасадата на всеки дом

Представете си, че вашият град е модния подиум, на който дефилират всички сгради. Доста забавна картинка, не мислите ли?

Вярно е, ще има манекени, които ще дефилират със самочувствие, представяйки гордо новите си красиви пъстроцветни фасади, но и други, на които едва ли някой ще обърне внимание – може би само със зле прикрито съжаление.

А от кои представители е фасадата на вашата къща или сграда? Може би точно сега е моментът, в който да помислите за новата й премяна! Чудите се каква и кой точно цвят ще й отива?

Тогава помислете за голямото разнообразие от цветове, които ни заобикалят по света. Потърсете  в спомените или в мечтите си всички онези екзотични места и природни пейзажи, които са ви пленили с яркия си цветен калейдоскоп.  После вникнете детайлно във вашия собствен вътрешен свят, където се открояват индивидуалния ви стил и предпочитания.

Кой цвят описва вашия характер? А кой цвят ви кара да се чувствате удобно и уютно у дома? Огледайте се около себе си. Какво бихте искали да направите -  да се откроите или да сте в унисон с цветовете около вас?

И след всичко това, изберете цвета за дома на мечтите си от палитрата на Ceresit и фасадата на сградата ще изглежда точно, както винаги сте желали.


Силата на цветовете

Докоснете се до голямото разнообразие от цветове на мазилки и бои Ceresit. Открийте
как тези цветове могат да опишат вашия живот или да го направят такъв, какъвто вие
го виждате и чувствате. Изберете любим цвят и се наслаждавайте на мястото, където се чувствате най-добре – вашето жилище.

Пясък
Тази цветова гама е вдъхновена от красивите плажове и необятните пустини по света. Идеален избор за любителите на топлите приветливи жълти и светлокафяви нюанси. Това са цветове, които носят оптимизъм и радост, навяват слънчеви спомени. Наслаждавайте се на вашата фасада, оцветена в пясъчни нюанси.

Гора
Мир, хармония и любов към природата. Това е посланието, което носят зелените нюанси от екваториалните гори на Амазония, достолепните планини, хълмовете на Тоскана и други прелестни кътчета по света. Тази цветна палитра е за любителите както на светлите, така и на тъмните нюанси на зеленото и синьозеленото. С цветовете на Ceresit вашият дом ще се превърне в част от природата и ще се слее с околния пейзаж по един уникален начин.

Вода
Океани и морета, свежест и чистота. Спомени за безгрижни ваканции… Синьото е
цветът, който внася жизненост и енергия във вашето ежедневие. Ceresit ви предлага голям избор от цветове от синята гама – от най-светлите до най–тъмните наситени нюанси. Потопете се в синьото на Тихия океан или Балтийско море.

Земя
Андалуско кафяво и обширни полета с лавандула от областта Прованс загатват за нюансите, които обхваща най-голямата цветова група на Ceresit. Цветовете от тази палитра изразяват любов към природата и традициите, усещане за близост към майката Земя. Това е отличен избор за тези, които предпочитат да се слеят със заобикалящата ги среда, да бъдат в хармония с нея.

 


Цветовете от палитрата на Ceresit са автентични – те са винаги актуални, независимо от променящите се и преходни модни тенденции.

 А преди да направите окончателния избор, можете сами лесно да създадете  различни  цветови варианти на фасадата на вашата къща или сграда. И да изберете този, който най-много ви допада с помощта на програмата “Цветове Ceresit”. С нея можете да видите оцветени фасадите,  зададени по реални снимки или примерна визуализация на сграда от програмата.

Представените цветове се отнасят за всички мазилки и бои Ceresit: акрилни, силиконови, силикат-силиконови мазилки и акрилни, силикатни и силиконови бои.


 

  Bookmark and Share  

 

 

 

Бои. Мазилки

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama