ЖИЛИЩА

    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Изолации

Дълготрайно решение за стил и комфорт на всеки дом с топлоизолация Ceresit Ceretherm

Вероятно все още някои от нас си задават въпроса защо е необходимо да се топлоизолират сградите?! Отговорът е ясен - за да можем да се радваме през зимата на ниски сметки за отопление и да се наслаждаваме на топлина и уют в дома си. Топлоизолацията определено ще създаде комфорт, а направената инвестицията ще се възвърне многократно във времето.

 

С топлоизолационните системи Ceresit Ceretherm гарантирано ще се създаде здравословен климат в дома като се запази топлината през студените зимни дни, а и ще се осигури комфорт на обитаване и през горещото лято.

Същевременно се спестяват и пари от разходите за отопление, защото се използва по-малко енергия за отопление или за охлаждане – за никого не е тайна, че сметките нарастват през всеки следващ отоплителен сезон.

Фасадната топлоизолация регулира температурата на стените на сградата.Например, в еднофамилна къща без топлоизолация, до 40 % от топлинните загуби се осъществяват през стените й.

Поставянето на топлоизолация повишавате стойността на всеки имот. При подобрена енергийна ефективност, топлоизолираните сгради се класифицират като сгради  с по-ниска консумация на енергия, което определено повишава тяхната пазарна стойност.

Никак не е маловажен и факта, че поставянето на топлоизолация предпазва и околната среда. Чрез по-ниската консумация на горива, съответно консумация на енергия, всеки един от нас допринася за опазване на околната среда.

Знаете ли, че отопляването на сгради без топлоизолация води до отделянето на до 35 % от въглеродните емисии в глобален мащаб?

Поставянето на цялостна топлоизолационна система води до подобряване на естетическия вид на всяка фасада -  тя придобива красив и атрактивен облик, а всички знаем, че външният вид винаги има значение.

Всички тези изброени предимства могат да се постигнат гарантирано с дълготраен ефект с топлоизолационните системи Ceresit Ceretherm

 

 

Топлоизолационните системи Ceresit Ceretherm осигуряват висококачествен и дълготраен резултат благодарение на богатия опит и компетентност на екипа от професионалисти на Henkel.

Топлоизолационните материали и системи Ceresit се отличават със:
• устойчивост, ефективност и дълготрайност
• формула BioProtect – защитава фасадата от микробиологични замърсители (мухъл и плесен)
• сертификат за Европейско техническо одобрение (ЕТА)

Мазилките  и боите  Ceresit с формула BioProtect удължават живота на сградната фасада.

Формула BioProtect е с доказана ефективност:
• защита срещу микробиологично замърсяване (мухъл и плесени)
• за устойчивост и дълготрайност на фасадата
• без опасност за околната среда
Фасадата с обикновена мазилка не е защитена от мухъл и плесен - фасада, покрита с мазилка с формула BioProtect е ефективно защитена от мухъл, плесен
и микробиологични замърсители.


Мазилките Ceresit са с рустикална или зърнеста структура.


Рустикална структура съдържа специални камъчета за придаване на характерна
по-плитко или по-дълбоко набраздена структура във вертикална, хоризонтална или кръгообразна посока.
Зърнеста структура съдържа фини камъчета за хомогенна структура, която придобива елегантен и стилен завършек на фасадата.

Изборът на цвят за финишното покритие с бои Ceresit може да бъде много лесно с  Програмата „Цветове Ceresit”
Тя е е предназначена за цветова визуализация на проекти, които ще бъдат изпълнени с материали от системата за топлоизолация Ceresit Ceretherm.
С помощта на програмата могат да се видят оцветени фасадите на предстоящи проекти, зададени по реални снимки или примерна визуализация на сграда от програмата.

Програмата дава възможност за :
- възпроизвеждане на структурите на мазилките
- избор и обособяване на повърхността за оцветяване
- очертаване на отвори
- добавяне, оцветяване и моделиране на детайли
- адаптиране на цветовете на изображението спрямо част от денонощието

Представените цветове се отнасят за всички мазилки и бои Ceresit: акрилни, силиконови, силикат-силиконови мазилки и акрилни, силикатни и силиконови бои. При необходимост от пълна точност и прецизност при избора на цвят, се препоръчва тестване на цвета в реални условия на самия обект.
теми Ceresit Ceretherm на база стиропор

Топлоизолационните системи Ceresit Ceretherm са с10 години гаранция.

При употреба на всички материали от топлоизолационна система Ceresit Ceretherm, Хенкел предоставя 10 години гаранция за качеството на продуктите, съобразно гаранционните условия. Употребата трябва да е съобразена с техническите данни на продуктите и указанията за монтаж на системата. Задължително е използването на сертифицирани дюбели и стиропор.

 

  Bookmark and Share  

 

 

 

Изолации

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama