Комфорт и уют в топли земни тонове

2742
Разглеждания
Интериорен дизайн на апартамент 65 кв.м

Интериорен дизайн на апартамент 65 кв.м

Топлината, която излъчват меките земни тонове, е факт, който никой не би могъл да оспори. Дали става въпрос за  интериорна  концепция на жилищно пространство, нов тоалет или дори фасадни решения на сгради, резулатът винаги е предизвестено добър.

Дървена облицовка на стената с ТВ-къта

И как да бъде иначе, когато шоколадово кафявото ни кара дори сякаш да усетим вкуса му с очите си, керемиденото и оранжевото препращат към асоциация с щедра есен, а бежовото и бялото стоят като неутрален координатор между другите по-наситени цветове…

Декорация с тухлички на стената в дневната

В подобни меки тонове е изпълнен и интериорът на този модерен апартамент с площ 65 кв.м, създаден от студио m2project.

В дневната зона прави впечатление облицованата с декоративни тухлички стена зад къта за сядане, а отсреща своята визуална топлина отдава и облицовката с дърво около ТВ-къта. Тези по-тъмни нюанси са добре баласирани с млечно белия килим и щорите в същия цвят.

Извита преградна стена разделя коридора от кухнята

Кухнята и кътът за хранене са визуално отделени откъм коридора с дъговидно извита преградна стена, а кухненският бар-плот поставя границата между къта за отдих и мястото за готвене.

Окачен таван маркира зоната на къта за хранене

Окачен таван с кръгла форма маркира зоната на трапезарията, а присъствието на повърхности с дървесен ефект следва логически линията на обзавеждане от хола.

Спалнята е в топло кафяво и бяло

В спалнята интериорното решение е отново основано на комбинация от топло кафяво, бяло  и присъствието на дърво за декорация и частично в мебелите.

Акцент в спалнята поставя декоративно пано

Пъстър акцент в спокойната атмосфера на помещението внася голямото декоративно пано  на стената зад леглото.

Банята е решена в пясъчно бежово

Банята е решена в пясъчно бежово – чудесен фон, на който се открояват тъмните елементи в подовото решение и плота на мивката.

Усещането за топлота и уют съпровожда всеки новодошъл при разходката из всички помещение на жилището, което макар и малко, предлага необходимите функционалност и комфорт  на своите собственици.

 

Галерия:

 

 

www.m2project.ru

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….