Малко, семпло, но удобно!

4604
Разглеждания
Интериорен дизайн на ергенско жилище

Интериорен дизайн на ергенско жилище

Да живееш сам си има както предимства, така и недостатъци, нали ?! И кои са повече е трудно да се определи, защото нали си знаем – всичко зависи от гледната точка ?!

Пастелни тонове и изумрудени акценти

Предимствата са много – можеш да си правиш каквото искаш, без да се съобразяваш с ничии настроения и капризи, да си подреждаш къщата или пък не, да си каниш гости, които на никого няма да пречат и т.н., и т.н ., но най-вече – можеш да си подредиш жилището както ти харесва!

Бар-плот отделя къта за отдих от кухнята

Е, вярно е, че точно защото си все още сам и не ти трябва кой знае какъв лукс, да избереш функционалността като главен фактор при избора на интериорна концепция е най-удачният вариант.

Обзавеждането е в пастелни меки тонове с акценти в цветовете на завесите, възглавничките и край къта с телевизора

И още повече, когато жилището не се отличава с кой знае колко голяма площ – все пак си сам, какво му трябва чак толкова на един щастлив ерген или госпожица, нали ?!

Бялата кухня е освежена със гръб в светъл нюанс на морско синьо

Но апартамента, който виждате тук, сме склонни да вярваме, че е собственост на мъж, който все още не е намерил дамата на сърцето си, която да направи своя спътница в живота, защото липсват аксесоари с подчертано нежен характер. Или просто е временен пристан под наем ?!

Спалнята е решена в пясъчно бежови нюанси и тъмно кафяви завеси за акцент

Цветовете са предимно неутрални с ярки цветни акценти тук-там, а обзавеждането семпло и функционално, но напълно достатъчно!  Гардеробът е с огледални врати

Въпреки твърде универсалния си характер, много е вероятно жилището да допадне и на много дами, които с удоволствие биха сложили там отпечатъка на своята нежна ръка в интериорния му дизайн!

 

Галерия:

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….