Моето нощно царство е тук!

2094
Разглеждания
Проект на спалня за млад мъж

Проект на спалня за млад мъж

 

Какво харесват и биха избрали като вариант мъжете, ако трябва сами да декорират спалните си, е въпрос с толкова много отговори, че няма как да ги сложим под един знаменател …

Проект на спалня за млад мъж

Но проектът на спалня за млад мъж, създаден от украинския дизайнер Виталий Юров, е твърде вероятно да допадне на мнозина представители на уж по-силната половина от човечеството!

Първото впечатление от спалнята е доста провокативно, но при по-задълбочен поглед симпатиите ви вероятно вече са спечелени?

Картинката е съвсем „мъжка“ по стил – черно-бяла концепция за стените и ярки, при това многоцветни, акценти – кой казва, че в хаоса няма ред? Пъстрите десени на интериорния текстил биха подхождали и на стени в сивите нюанси на гамата, ако собственикът реши да направи известни козметични промени на нощното си царство.

Пъстри десени като акцент

Интерес в тази стая предизвиква и дизайнът на уж произволно, но все пак в някаква геометрична мъжка логика, разположените шкафове за съхранение на вещи и аксесоари, които създават динамика и жизненост на атмосферата в помещението.

Работен кът

В спалнята е организиран и работен кът, разположен в ъгъла до прозореца. Окаченият таван, продължаващ като пано на стената зад леглото, с точните си правоъгълни форми напомня, че тук е реализиран мъжки прочит на интериорно решение за спалня!

 

Галерия:

 

 

www.behance.net/YurovDesign