Възхитителното бяло!

2956
Разглеждания
Интериор на апартамент с акценти от дърво

Интериор на апартамент с акценти от дърво

 

Твърде е вероятно, когато прочетете кратките ни анонси в заглавията за този интериор, да откриете две различни посоки, в които следва да бъде представен?! Е, да, така е и ще бъдете абсолютно прави!

Интериор в бяло на модерен апартамент

Бялото е възхитителен цвят (или нецвят, както го наричат художниците …) и то просто няма как да остане на заден план в интериорното решение на това жилище, защото струи от всяко кътче! А любовта към натуралното дърво на обитателите е проявена ПО малко особен начин – в модерен дом като този то присъства под формата на декоративни пана в различните жилищни пространства!

Декоративно пано с дървесен мотив

Интериорът на апаптамента, който се намира някъде в гр. Павлоград, Днепропетровска област, Украйна, е създаден от дизайнерите на Svoya Studio .

Модерно жилище

Жилището не е голямо и включва дневна зона с кухня и трапезария, спалня с кът-кабинет и баня.

Кухня с трапезария

Че бялото е в основата на интериорната концепция, вече подчертахме, но като изящна рамка на този лек и ефирен цвят стоят пастелни тонове в бежово-кафявата гама, в които са решени стените на дневната зона.

Трапезарен кът

Подът от светъл ламинат елегантно е приобщен към общото сетивно възприятие и на този фон белите мебели изпъкват, но без да предизвикват динамичен контраст, който може да смути погледа.

Бар-плотът е към къта за отдих

Интерес предизвиква бар-плотът с високи столчета – обикновено сме свикнали той да бъде част от кухнята, но тук е изместен към къта за отдих, а във владение на кухненските операции е останал отделен островен модул от обзавеждането на този кът.

ТрапезариятаТака бар-плотът не само визуално отделя кухнята и трапезарията, но и разположението му позволява безпрепятствено гледане на телевизия, при това с чаша любимо питие под ръка!

Разбира се, дървеното пано на стената е основният акцент, подчертан в късните часове на деня със скрито осветление, но внимание заслужават и останалите осветителни тела в помещението.

Спалнята

Спалнята е изпълнена в същата цветова гама – бяло легло с окачен над него бял отворен шкаф със стъклен гръб и сходна декорация с тази, покриваща страничните врати на големия бял гардероб.

Гардеробът е с огледални врати

Средната врата е огледална, което допълнително усилва усещането за простор и оптически увеличава пространството. Стените и подът са отново в различни нюанси на кафявата гама.

Три дървесни пана за декорация

Три декоративни пана от дървесен фурнир украсяват една от стените на помещението, създавайки логична връзка с декорацията в дневната.

Бившата тераса

Голямата тераса пред спалнята е превърната в просторен кабинет, който при необходимост, може да играе ролята и на стая за гости.

Кабинетът

Кабинетът изпълнява ролята и на стая за гости

Римски щори в бяло и пясъчно бежови пердета предпазват кабинета от ярката слънчева светлина, въпреки че самата спалня е защитена също с двойни завеси.

Банята е в бежово

Банята е оборудвана с вана и съвсем резонно е решена в светло бежова тоналност, за да се постигне хармонично единство между всички помещения в апартамента.

 

Галерия:

 

 

 

 

www.svoya-studio.com

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….