Да укротиш устрема на лилавото…

1052
Разглеждания
Интериорен дизайн на дневна зона в малко жилище

Интериорен дизайн на дневна зона в малко жилище

 

Във фокуса на интериорните решения на всяко едно от помещенията на дома винаги стои един основен цвят, а всички останали елементи в обзавеждането и декорацията неизменно се съгласуват с него и хармонично му се подчиняват.

Дневна зона в лилаво и шоколадово кафявоВ последните години е факт, че лилавото и неговите различни – светли или тъмни нюанси, трайно завладяха интериорния дизайн както на дневни, така и на кухни, спални, бани … О, да, лилавото отдавна не е израз единствено на женственост и присъщ сред приоритетите на дамите, нали?

Малка дневна с компактен дизайнНо също така е факт, че този цвят е понякога твърде силен за възприятие и се налага … леко да бъде поукротен! В интериорния проект на дневна зона, създаден от полското студио HOLA Design , това се случва с помощта на топлото излъчване на шоколадово кафяви акценти и нежната свежест на бялото .

Кухнята е с бели мебелиДневната зона е част от студио с обща площ 45 кв.м, което налага изключително прецизно планиране на пространството с цел постигане на максимална функционалност в малкото жилище.

Всичко е прецизно организирано в дневната с цел максимална функционалностСтените в хола са бели, а в кухнята, и както окаченият таван , са решени в люлякови нюанси. Като балансьор между бялото на стените и кухненските мебели и силното лилаво стоят тъмно кафявите мебели от венге в зоната за отдих и къта за хранене .

Окаченият таван и част от стените са в лилавоОрганизацията на пространството в дневната зона, макар и решена в тъмни тонове, излъчва елегантност и стил – е, може би не би могло и да бъде иначе, след като в основата му е поставен кралски цвят като лилавият!

 

 

Галерия:

 

 

 

 

www.hola-design.com

……………………………………….