25 идеи за интериорен дизайн на баня

14936
Разглеждания
25 идеи за интериорен дизайн на баня

Там, където няма да ви поканим…

 

Е, може и да преувеличаваме мъничко, като твърдим, че няма да ви поканим там, но не е ли банята точно помещението, в което всички обичаме да бъдем поне за известно време необезпокоявани от никого сами със себе си?

bania-02

А че бихме могли да ви поканим, за да се похвалим как сме нагласили това пространство, за да ни бъде уютно и приятно в моментите на релакс – това всъщност правим всички, включително и ние, с гостите си, особено когато имаме нова баня, нали?

bania-04

Ах, тези бани – едновременно най-малките и все пак толкова изключително важни помещения в дома! Едва ли има някой, който не би се съгласил с нашето мнение по този въпрос, но ако все пак има, моля, нека го сподели!

bania-07

Точно защото на никого не му е безразлично как ще започва и завършва деня си, тъй като пътят към всеки един нов ден винаги започва и свършва точно там, банята си е извоювала правото да гледаме на нея с много внимание и отношение към всеки един детайл!

bania-12

Малка или не толкова, при обзавеждане на едно ново или планиран ремонт на вече оставило зад гърба си определен период от години жилище, банята винаги отнема доста време и няма как да скрием, финансови ресурси!

bania-7

Всеки минава през този процес или ако се съгласите – приключение с главни действащи лица тяхно величество майсторите, рано или по-късно!

bania-18

И вероятно по тези причини не ремонтираме баните си през година или две, а се стараем да предвидим в аванс и модни тенденции, и собствените си желания, и нарастването на семейството в някакъв близък план, за да изградим най-удобната и красива – поне в нашите очи, на собствениците, баня!

bania-11bania-03

Вана или душ кабина, единична или двойна мивка, в класическите пастелни тонове или ярки и весели цветове – всеки има право сам да избира какво ще бъде собственото му светилище на водата и релакса!

bania-8

Но само след постигнат консенсус с всички останали членове на семейството, нали?

bania-13bania-5

Вярно, в началото на всеки един ремонт преди всичко стоят мечтите и идеите, а тук можем да се намесим и ние с поредната ни вдъхновяваща галерия!

bania-3

И само ще допълним, че почти във всеки един магазин, предлагащ обзавеждане за баня, има интериорни дизайнери, които могат да доразвият образа, който сте видели някъде из дебрите на въображението си, на новата ви баня!

bania-05

И не забравяйте после да ни се похвалите с вашата!

 

Галерия:

 

 

Седалки и капаци за тоалетни чинии във WC –  в магазин Жилища 
Мебели за баня от дърво 
  • Imagén:

    213,00 лв.
  • Imagén:

    570,00 лв.
  • Imagén:

    419,00 лв.
  • Imagén:

    279,00 лв.
Етажерки и поставки за баня
Четки за тоалетна 
  • Imagén:

    48,00 лв.
  • Imagén:

    37,95 лв.
  • Imagén:

    300,00 лв.
  • Imagén:

    59,00 лв.