Розово-лилава стая на млада дама

6275
Разглеждания
Розово-лилава стая

С поглед към звездите и красивите мечти…

Всяко мансардно помещение почти винаги предразполага по пленителен начин обитатели и гости към романтични настроения, но когато става въпрос за стая на млада дама, то това е повече от сигурно!

Розово-лилава стая

Близостта на небето и звездите са предимства, които някак неусетно избутват на заден план неудобствата от скосените стени или тези недостатъците остават на грижите на родителите, които трябва да намерят най-правилния начин за обзавеждане в случай като този.

Стаята е личната обител на съвсем млада дама, а изборът на цветове е бил повече от ясен – розово-лилава комбинация!

Розово-лилава стая

Нищо ново под слънцето, ще потвърдят всички родители на тийнейджърки, нали? А и защо не? Нежните люлякови нюанси подхождат идеално на всяко момиче – от съвсем мъничко до тези, които отдавна са напуснали границите на детството, но в сърцето и душата си са запазили очарованието на тази възраст.

В тази розово-лилава стая дизайнерите от студио ATAK са намерили място за всичко, което да направи стаята не само функционална, но и очарователно изискана – както подхожда на всяка млада дама.

Розово-лилава стая

Съвсем логично работният кът с бюрото е разположен под прозореца. От едната му страна е поставено голямо легло, а срещу него тапицирана дървена пейка изпълнява ролята на кът за отдих и посрещане на гости. Самата пейка има и друга функция – отдолу могат да се подреждат книги и учебници, за които е предвидено място и в етажерката зад леглото.

Голям гардероб с една огледална врата е предназначен за съхранение на всички тоалети и вещи на обитателката. Романтичната атмосфера, наложена от розово-лилавата цветова концепция, както и от мансардното разположение на стаята, се допълва от ефирни пластмасови декоративни пеперуди и цветя по стените.

Розово-лилава стая

Килимът на ламинирания под следва основните цветове в интериорното решение на детската стая. Всичко е разположено на точното място в пространството, за да се постигне максимална функционалност и естетически издържана визия.

И какво повече бихме могли да допълним, освен да пожелаем на младата дама „красиви мечти и успешното им лесно сбъдване“ сред уютната атмосфера на тази розово-лилава стая!

Галерия: