9 идеи за кухни с маси за хранене

15319
Разглеждания
9 идеи за кухни с маси за хранене

Да намериш място за всичко …

 

Кухните в съвременните модерни и предимно маломерни апартаменти обикновено са толкова „големи“, че да се постави там стандартна маса за хранене се счита за наистина голям успех!

Мебелите са от тъмно дърво

Но независимо от размера, благодарение на различни техники и смели импровизации, могат да се постигнат добри резултати и кухнята да се похвали с трапезария – дори и в мини-вариант!

Паното на стената маркира мястото на къта за хранене

Обикновено дизайнерите се опитват да обособят кът за хранене като го подчертаят с допълнителен декор: чрез различно оцветяване на част от стените, „рамкиране“ на зоната за хранене чрез облицовка с декоративен камък или поставяне на отделна конфигурация от осветителни тела, а най-вече – чрез фигурите на окачен таван.

Облицовка с декоративен камък на стената в кухнята

Така кътът за хранене едновременно е част от кухнята, но и има собствен различен облик.

Столовете са в същия нюанс като цвета на стените

Кът за хранене и в малка кухня

Ако размерът на вашата кухня позволява, не забравяйте за тази възможност – да организирате красиво кътче за хранене. А после ще се чудите как сте живели досега без него …

Група от 3 висящи осветителни тела

Тук сме събрали 9 предложения на млади руски дизайнери за кухни с различен дизайн, цветово оформление и декорация, но във всяка е организиран кът за хранене.

Дали някоя от идеите не би отивала и на вашата кухня?

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

Галерия: