Когато бялото не е просто цвят…

2789
Разглеждания
Когато бялото не е просто цвят…

Интериорен дизайн на модерна спалня

 

Вероятно е необходима голяма смелост и увереност в добрия краен резултат, за да се спреш изцяло на белия цвят и на различните му проявления, но в този проект се е случило точно това!

Окаченият таван е със скрито осветление, създаващо атмосфера на интимност

Избирайки различни нюанси на бялото – от нежната мекота на млечно бялото до хладното му синкаво сияние , дизайнерът Александър Lysák създава образа на една модерна и най-вече с интересни акценти съвременна спалня.

Кът за отдих и романтични моменти

А ефектите в помещението, чиято роля е да подчертаят, че бялото не е винаги скучно и безизразно, поверена на английски Е декоративната камина на английски биоетанол и на английски системата за осветление на английски пространството.

Камина на биоетанол е основният декоративен акцент в бялата спалня

Край камината е организиран малък кът за романтични моменти и отдих пред вълнуващата игра на огнените пламъци. Стената от двете страни на камината е декорирана с големи огледала.

Висящи осветителни тела с футуристична форма заменят традиционните аплици

Окаченият таван с атрактивен дизайн и скрито осветление, както и висящите осветителни тела с футуристична форма, напомнящи произведения на модерното изкуство, създават атмосфера на интимност и уют.

В коридора е намерила място малка библиотека

Пространство, което излъчва изтънченост и голямо внимание към детайла – това е най-общо посланието, което внушава тази спалня, в която бялото доминира, но всъщност е и основното й достойнство.

 

Галерия:

 

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….