Интериорни акценти улавят слънцето

532
Разглеждания
Дизайн на дневна зона в холандски апартамент

Дизайн на дневна зона в холандски апартамент

 

Всички, които мечтаят за перфектния дом, са абсолютно наясно, че първоначална представа за него могат да им дадат визуализациите, направени от интериорен дизайнер.

Бяло за фон, черно за акцент и жълто за разкош!

И в тази връзка, за всички търсачи на идеи, представяме поредния проект за интериорно решение на дневна зона , създаден от холандското студио Triple D дизайни .

Да уловиш слънцето в капан!

Семпли форми, точни линии, бяло за фон, черно за акцент и слънчево жълто за разкош, са основните показатели на това жилищно пространство.

Голямо декоративно пано е поставено на стената в дневната

Не ви ли се струва, че изборът на цвят за мека мебел изглежда сякаш слънцето е уловено в капан между четири стени ?! И не само това, но този един единствен щрих променя изцяло атмосферата, внасяйки жизненост и настроение.

Меката мебел е в слънчево жъл цвят

В съответствие с общата концепция, кухнята е решена също в бяло, а може би това е съвсем умишлено – за да се подчертае силното цветово присъствие на къта за отдих.

Абсорбаторът е над кухненския остров

Разбира се, ако се промени оцветяването на диваните, ще се промени изцяло и облика на дневната, но в нашия случай целта е да си представим как слънцето може да остане дори и да нощува у дома!

 

Галерия:

 

www.triple-d.nl

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….