Интериорни фантазии в огнено червено

674
Разглеждания
Интериорни фантазии в огнено червено

Дизайн на модерна дневна зона

 

Мечтата за собствено жилище преминава през много етапи и много интериорни фантазии – вероятно ще се съгласите с нас, нали?

Подът в дневната зона е светъл паркет и антрацитено-черен гранитогресНо когато в един прекрасен ден тази въпросна мечта се сбъдне, започва следващата глава от книгата на житейските планове – как да изглежда новото жилище, каква да бъде цветовата концепция, меки неутрални тонове, които да подхождат на всякакви мебели или пък да се избере по- смело цветово решение, а мебелите ще се търсят после …

Камината разделя визуално къта с мека мебел от трапезарията

Да, сложно е, но когато оставиш всичко в ръцете на опитен интериорен дизайнер, който да погледне навътре в теб и членовете на семейството ти, да усети По своя си начин какво най-много би подхождало на обитателите на жилището, нещата могат да се случат и много ПО-лесно!

Червени акценти в дневната създават индивиалността на помещението

Интериорният проект, който представяме, е на новото жилище на младо семейство, осмелило се да реализира предпочитанията си към класическия контраст червено-черно и бяло като рефер между тези два силни цвята. Автор на проекта е интериорният дизайнер Алексей Сухов.

Осветлението на помещението е умело проектирано

Огнено червена линия преминава в геометрична плетеница през интериора на цялата дневна зона – По стените, ПО тавана и се приземява върху мебелите.

На камината собствениците могат да се наслаждават и от трапезарията, и от къта пред телевизора

Ярък акцент в помещението е камината, разположена на границата между къта за отдих и трапезарията. Подът в хола е от много светло, почти избелено дърво, но към зоната за хранене плавно преминава в плочи в антрацитено черно.

Кътът за хранене е обзаведен с комплект бяла маса със столове

В геометричната форма на окаченият таван се срещат модули в трите основни цвята на интеирното решение на жилището, като целтяа е черните детайли да подчертаят формата и дизайна.

Естествено, кухнята също е червено-бяло-черна, а високият бар-плот е на практика продължение на работните кухненски повърхности.

Окаченият таван е с вградено осветление

За впечатляващата изразителност на тази интериорна картина сериозен принос има и системата за осветление – скрито в окачения таван и окачени тела осветяват помещението според предпочитанията на собствениците.

Една от стените в антрето е декорирана с изкуствен камък

Като анонс към забележителния интериор в дневната зона е този на антрето, където геометричните форми се преплитат в сложни червено-черни-бели контрасти.

Подът в антрето е решен с черно-бели геометрични форми

Облицовката с декоративен камък на стената и интересното пано, което всъщност са вратите на вградения гардероб, посрещат възхитените погледи на всички посетители в този модерен дом.

 

Галерия:

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….