Нашата нова стая – за батко и мен!

Интериорен проект на детска стая за 2 момченца

 

Интериорният проект, който представяме, е на детска стая на 2 момченца, по-голямото от които е вече ученик, а  братчето е още съвсем мъничко.

Детска стая за 2 момченца

Синият цвят винаги се е считал  за “мъжки” и съвсем логично дизайнерът Иван Стефанов, автор на проекта,  го използва макар и частично в цветовата концепция на помещението.

Леглото за по-голямото братче е проектирано на второ ниво

Отчитайки факта, че всички деца обичат да спят на високо – може би защото така се чувстват по-големи, леглото за братчето-ученик е проектирано на второ ниво, а отдолу са разположени шкафове. Всяко стъпало от стълбичката  е шкафче, за да се използва максимално пространството.

Ъглов модул включва TV-кът и работно място с бюро

В нишата между стенната библиотека и високото легло към момента е поставено детско креватче, но с напредване на времето, то ще бъде заменено с обикновено място за сън за поотрасналото тогава малко момченце.

Различни нюанси на синьо и естествено дърво оформят цветовата концепция на стаята

Работното място и TV-кътът са проектирани като общ ъглов модул като бюрото е разположено непосредствено под прозореца.

Различните сини нюанси във вратичките на шкафовете се вписват хармонично на фона на естественото дърво, използвано за пода и мебелите.

 

Галерия:

 

www.sproject.eu

 

3 total comments on this postНапишете коментар
  1. страхотно решение !а може ли да си закупя само част от проекта /н.р. стълбите и леглото за голямото дете /
    благодаря ви предварително !

  2. Здравейте! Страхотен е проекта, реализиран ли е? И искам да ви попитам за децата, които се въртят повечко не е ли вероятно да паднат? Може би трябва и една малко по-виокичка над другата. Поздравления за съчетанието и играта с пространството.

  3. Само килимчето е в ред! Студени цветове и опасна среда за децата – плитко легло за бебето, опасни стълби за баткото и огромен TV!

Напишете Вашият коментар

Моля въведете Вашето име

*

Моля, въведете валиден e-mail адрес

*

Моля въведете коментар

Интериорен дизайн – списание Жилища © 2015 All Rights Reserved