Когато планината ти пожелава “добро утро” всеки ден…

413
Разглеждания
Съвременни интериори в стил „луксозна хижа“

Съвременни интериори в стил „луксозна хижа“

 

Вероятно са малцина тези сред нас, които не са попадали в плен на несравнимото очарование на интериорите на романтични планински хижи и къщи, нали?!

Дневна зона с камина

Е, да, няма как да останеш безразличен, когато още от прага те приветства топлият натюрел на естественото дърво, огънят в камината приятелски те кани да поседнеш край него, а удобното кресло пред прозореца с фантастична гледка навън не иска да те пусне лесно от прегръдките си – дори и да искаш да се откъснеш от тази горска магия…

Камина с открита камера

Първата асоциация, която всеки прави с традиционна хижа, е за здрава, устойчива на суровия планински климат сграда, в която господства максимално натурална и простичка атмосфера, излъчвана от  всеки един елемент  от жилищния интериор.

Трапезария в рустикален стил

Точно по тези и още куп причини много хора се стремят да пренесат цялото това вълшебство в своя собствен дом, та дори и той да не се намира на склон на величествена планина, но с лекичка интерпретация в посока съвременни удобства и модерни технологии.

Стената в дневната е декорирана с камък

Точно с такива предизвикателства се среща в ежедневната си работа позиционираното в Лондон интериорно студио Nicky Dobree Interior Design Ltd.

Кът пред камината

Дневна в стил "луксозна хижа"

В портфолиото на компанията се натъкнахме на интериорни решения, за които решихме, че би било твърде егоистично, ако не ги  споделим с вас.

Трапезария на открито

Сред тях се срещат ефектно смели решения за изящни вили в Тоскана,  старинни къщи в предградията на Лондон, както и редица къщи в популярни европейски ски-курорти.

Спалня

Баня с вана и дървени облицовки на стенитеЕстествен камък и истинско дърво, луксозна кожа и велур, дълбоки нюанси на кафяво и мистериозно черно, впечатляващи с дизайн аксесоари и ловни трофеи  – всичко това създава едно невероятно интериорно зрелище, на което ви каним да се насладим заедно в нашата галерия!

 

Галерия:

 

 

http://www.nickydobree.com/