ЖИЛИЩА

Луксозен ъгъл в класически стил Масивен стол - бук Биокамина - стояща
Масивна маса със 6 стола - 150x90 Луксозен ъгъл в класически стил - Ванеса Масивен стол - бук Дървени градински къщи
Горивни камери за камини Колони. Капители. Пиластри Покривни прозорци Декоративни пана
Газови камини Етажерки. Рафтове. Стъклени тухли Декоративни панa - XPS 3D - за стени и таван
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
НОВИНИ
РЕМОНТИ - ОБЯВИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/
СТАТИИ ИНТЕРИОР - ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ

МЕБЕЛИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ МОРЕТО - Ricci di Маrе

     

Ricci di Маrе

Вдъхновена от  силуета на морски таралеж и тайните на морския свят,  колекцията Ricci di Маrе на Andrea De Benedetto се отличава с перфектна физическа хармония и силно емоционално присъствие.

Мебелите са сякаш своеобразна "скулптура", предназначена  за рафинирания клиент, който обича качеството във всичките му форми.  Макар тук морските таралежи да са “загубили” бодлите си, асоциацията с обитателите на морето е постигната чрез типичните заоблени форми.

Колекцията се състои  кресла и диван със свеж и забавен външен вид, постигнат чрез характерната кръгла форма на белите седалки, върху която изпъкват ярки червени корали. Деликатна черна рамка обгражда този жизнерадостен ансамбъл, чието присъствие в дома неизбежно създава абсолютно позитивни нагласи и добро настроение.

Ricci di Маrе - мебели с характерен образ, в чиято компания могат да се създават само щастливи спомени!

www.desartcollection.it

РАДИАТОРИ

     

 

Радиатори с уникален дизайн

Caleido Design
Новата серия Metacrilati от Caleido Design включва модели отоплителни тела с интересни наименования като Флора, Подводен, Стена и Дъжд. Високо качество и иновации са били винаги водещи насоки при разработваните от фирмата модели радиатори, а основната цел е се представят на пазара винаги безопасни и надеждни продукти.

Различните дизайнерски решения в новата изящна колекция Metacrilato са разработени с усет към детайла, така че да могат да бъдат прилагани както в дома, така и в офиса или обществени места.

Освен върху оригиналния и привлекателен дизайн, акцент е поставен върху ефективността и икономичността на моделите  -  ниска консумация на топла вода, широк диапазон от размери и височини, което  ги прави идеален избор за всякакви по размери помещения, дори и в много ограничени пространства. www.caleido.bs.it

 

ФОТЬОЙЛИ

     

фотьойл с формата на лилия фотьойл с формата на лилия

 

Фотьойл с формата на лилия

Getsuen
Този фотьойл с формата на лилия е проектиран от Masanori Umeda за Edra. Нестандартната визия е резултат от съчетаването на високи технологии и майсторство в творческата интерпретация на стандартна иначе като функция мебел.

Под привлекателна си форма, фотьойлът прикрива монолитна стоманена рамка. Пълнежът е от гъвкава и дишаща полиуретанова пяна, а колелцата във флуорисцентно зелено придават освен мобилност, и завършен вид на фотьойла-цвете. Тапицерията е от кадифе в различни ветове.www.bonluxat.com

ОГЛЕДАЛА

     

Колекция от огледала „РЕКА”

Колекция от огледала „РЕКА” Колекция от огледала „РЕКА”

Колекция от огледала „РЕКА”

Склонни сме да приемаме огледалата в жилището като обект за отразяване с определена форма и ограничаваща, украсена по различни начини, рамка. Но авторските модели огледала на дизайнерката Caryn Moberly са нещо много повече от просто очертано чрез ограничител парче кристално стъкло.

Дървените рамки на огледалата от колекцията „Река” ги правят уникални, защото всяка форма е различна и трудно повторима, дължащо се на свойствата на използваната естествена дървесина от бряст.

Чрез силен тонален контраст, значително припокриване на рамката и огледалото и уникални отражения, дизайнерката приема предизвикателството да превърне един ежедневен продукт от жилищния интериор в  произведение с художествен потенциал.

Всяко огледало наподобява истинска река, течаща спокойно и широко или лъкатушеща между скали, преодоляваща съпротивлението на естествени препятствия между бреговете. Вълнообразните природни форми на дървото образуват речните брегове, но както няма идентични образци на дърво в природата, така и няма две еднакви огледала.

Caryn Moberly е британски художник и дизайнер на мебели, чиито проекти са признати от специалисти за оригинални, идейни и забавни. Своето вдъхновение за дизайна им тя черпи от различни природни форми.

ДДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

     

ДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

ДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

КОЛЕКЦИЯ FLUX

През 2009 г. италианския производител на оборудване за баня Lasa Idea  стартира бляскава колекция по отношение на цвят и оригиналност. Flux_US съчетава най-новите материали и модерен дизайнерски подход, за да създаде тези нови и новаторски интериориорни решения за баня. Оранжево, зелено, лилаво и розово са основните цветове в тази колекция. Резултатите са весели и забавни. Преобладават овалните форми - при огледалата, шкафовете и дори кърпите. Живите ярки цветове и форми перфектно разширяват възможностите за изграждане на  модерен и артистичен интериор в банята.  www.lasaidea.com

 

ДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ

     
Дизайнерски мебели

СТОЛ МАРГАРИТКА

”Обича ме, не ме обича, обича ме...” Този древен ритуал на късане на листчетата на невинна маргаритка, присъщ на всички в тийнейджърска възраст, търсещи потвърждение на своята любов, е вдъхновил дизайна на това кресло. Конструкцията на модела M'ama non m'ama е изпълнена от огледален алуминий, а седалката е от изкуствен материал.www.sandbirch.com

 


 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

 

 

 

СТАТИИ ИНТЕРИОР - ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ

назад 1 2 3 4 следваща

 

 

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Покривни прозорци

Покривни прозорци - базови модели покривни прозорци с централна ос.

Стъклени тухли

Стъклени тухли - размери 19 x 19 x 8 см и 19 x 9.4x 8см

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

Таванни вентилатори

Таванни вентилатори

Декоративни полиуретанови греди

Ръчни душове

За банята

,

 


 

 

 

 

 

 © 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama    Политика на поверителност.