ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

интериор

Интериор на мезонет в Лас Вегас

Дизайн в ритъма на световната столица на развлеченията

Апартаментът, който ви представяме, се намира в Лас Вегас, Невада – коронованата столица на хазарта. Интериорното оформление е създадено от дизайнера Mark Tracy от студио Chemical Spaces.

Работата си по интериорния проект той започва  през февруари 2009 г., а окончателното изграждане на всички елементи в мезонета приключва през март 2011 г..

Дизайнерът започва проектирането на този апартамент с намерението да използва само най-добрите материали върху всяка повърхност, за да създаде едновременно приветлив,  изключително цветен и екстравагантен дизайн за жилище, напълно подхождащо на представите за живота в Лас Вегас. И го постига!

Стъклената мозайка в океанско синьо с вградени изображения направо зашеметява с вихъра от предизвикани впечатления и емоции. Тя заема част от стените, тавана и дори пода, където граничи със стъклени плочки и дървен фурнир.

В средата на дневната зона с обща височина 13 м погледът пленява полилей, обвит в син стъклен куб.

Изключително оригинално е решението за тавана, който представлява композиция от триъгълни огледала, разделени от декоративни греди. Така огледалният таван отразява чрез геометричните си форми като калейдоскоп светлинните ефекти в дневната и неоновия  външен блясък на града през прозорците.

За тази защеметяваща игра на светло сиви, сини и зелени светлинни акценти са използвани “само” 120 линейни метра на RGB LED осветление, вградени около периметъра на тавана през целия мезонет.

Дневното пространство разполага и с друг интригуващ детайл - ръчно изработен бутиков модел-уникат на килим на от HZL Henzel

Голяма гранитна маса за хранене е свързана с кухненския остров на нива -  първото ниво е висок бар, от който плавно се намалява височината до същинската трапезарна маса.

Леглото в основната спалня е с кралски размери, също с вградено ниско долу осветление, което се отразява в порцеланизирания гранитогрес на пода. От банята неприкосновеността на спалнята е гарантирана с многолентова завеса, бутикова изработка на уличен градски художник.

Силно шикозното излъчване на интериора на този апартамент може да спечели както много възгоржени фенове, така и да подразни някои с екстравагантността си, но в град като бляскавия Лас Вегас, известен като Развлекателната столица на света,  всичко е позволено.

Този дом сякаш е създаден само за парти – и денем, и нощем! И защо не? Намира се на възможно най-подходящото място – центъра на реалния свят на фантазията, разполага с много пространство, невероятни ефекти и безспорно, креативен дизайн!


www.chemicalspaces.com

 

 

 

 

 

интериор

 

 
 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък