ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Брави. Заключващи системи. Обков

 

                       ИНТЕЗА ООД - НОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ

    

High Security шилдове с висока сигурност Rostex

В отговор на зачестилата нужда от поставяне на защита за патрон (бронировка) Интеза ООД презентира High Security шилдове на производителя Rostex – Чехия.

 


 Какви проблеми решават тези продукти:

- Позволяват защита на патрона за метални или дървени врати, които не са достатъчно дебели, за да се вкопае в тях защита за патрон.

- Тесни профили, подходящи за монтиране на дограма / профилни врати – така най-накрая клиентите с дограма могат да защитят патрона си.

- Шилдовете за метални или дървени врати със защита усилват значително патрона, поради начина на захващане и допълнителната усилваща планка, която предпазва от разпробиване. 

От серията Rostex се предлага и защита за патрон за допълнителни брави.

Security шилдовете се предлагат във варианти дръжка-дръжка или дръжка-топка, като особеното при тях е, че топката е с изместен център, което предпазва ръцете ви при отварянето. Покритията са с цветове: инокс, хром, сатениран хром, никел и бяло.

Това, което отличава шилдовете Rostex от досега съществуващите решения на пазара и ги прави наистина добро решение за сигурността е, че шилдовете са единствениете, сертифицирани за ниво на сигурност Клас 3 съгласно Европейски стандарт EN 1906.

Шилдовете са най-доброто решение също и за врати с висок интензитет на натоварване.

Съвсем от скоро Интеза има решение и за профилните врати – секюрити шилд Rostex EXCLUSIVEот инокс със защита за патрон. Единственото и най-добро решение за заключване на входни врати на кооперации и обществени сгради.

Външният шилд е портална дръжка и се предлага със или без защита за патрон. Вътрешният шилд е единична, иноксова дръжка. Връзката между вътрешната и външната дръжка се осъществява с винтове, които не са видими. Дръжките са универсални – подходящи с аи за леви и за десни врати.

 


Нови модели дизайнерски обков

Представяните от Интеза ООД модели дизайнерски обков предизвикват огромен интерес от страна но интериорните дизайнери и клиенти. "Интеза" предлага дръжки на признатите италианските производители FMN Martinelli, Arieni, Cottali, Binalia, Brialma, Fimet. За FMN Martinelli работят дизайнери като Karim Rashid, Mauro Ronchi,  Pietro Silvaи др, за които детайлите, хармонията и красаотата са приоритет.

Дизайнерските им модели могат да задоволят и най-големитекапризи и изисквания към всяко интериорно решение.

Интересен модел са например дръжките от колекцията Change,която предлага нестандартно решение - дръжката променя визията си и лесно се трансформира цветово.

Захващащата част се предлага в 14 различни мотива и се сменя върху тялото от масивен месинг, което също е с различни покрития.Подходящи са и за най-смелите интериорни решения.

 


ABLOY ACTIVE – Първото тествано и издържало с най-високи резултати антибактериално покритие

Дръжките за врати са местата, до които всички се докосват и предразполагат най-много към разпространението на бактерии. Честото докосване с ръце на дръжката от различни хора повдига въпроси за хигиената и разпространението на болестотворни микроорганизми между хората. Във връзка с това, новост предлагана от "Интеза" са дръжките с антибактериално покритие.

Специалната комбинация от боя и сребърни йони доказано унищожава до 99% от познатите бактерии за 24 часа и чувствително забавя развитието им. Покритието е ефективно и срещу MRSA бактерии – резистентни към повечето съществуващи антибиотици.Особено полезни са там, където се отглеждат малки деца,а също така и помещения където има голям поток от хора ( обществени сгради, болници,детски градини, училища и др.)

Кога за последно сте виждали точилар?

Заточващи услуги в България в последните години нямаше почти никъде. Интеза ООД е официален представител за България и региона на най-престижния производител на оборудване за заточване – TORMEK Швеция.
TORMEK е прозводител на едно от най-качествените заточващи машини с водно охлаждане от 1973 насам. С уникалните иновации и приспособления на TORMEK се разчита навсякъде по света, както за индустриална, така и за комерсиална употреба.

Интеза предлага 2 машини за заточване на инструменти с водно охлаждане - мощната Т-7 с 250-милиметров абразивен диск и компактната Т-3 с 200-милиметров такъв.  

И двата модела притежават мощни индустриални двигатели и дръжки от неръждаема стомана, и двата са произведени по високите стандарти за качество на ТОРМЕК, признати на световно ниво. Машините са с 7г. гаранция, като при T-7 тя покрива и индустриалната употреба.

Интеза ООД е официалният представител на TORMEK AB за България и региона, откъдето извършва доставки, обучава и издава сертификати за работа с оборудването и предоставя постоянни консултации.

Какво печелят клиентите от тази нова услуга:

Всеки от нас има инструменти, нуждаещи се от заточване – ножове, ножици, бургии и др. Заточването с качествените машини TORMEK  дава нов живот на инструментите на частица от цената, която клиентите биха платили за нови инструменти.

С Тормек се заточва и голяма гама от професионалното оборудване: ножици, бургии, свредла, несиметрични длета, брадви, инструменти за дървообработвателната промишленост и др.

Услугата се предлага в ключарските ателиета на Интеза и в магазините Mr. Bricolage в София.

 

Възможности за бизнеса

Фирмата осигурява  пълно обучение, постоянни консултации и стока на склад за клиенти, желаещи да стартират нов бизнес или да добавят нови услуги в настоящите си обекти. Разработени са и програми за развитие на бизнес клиенти с ключарски, заточващи услуги, както и продажба на Master key системи за жилища.

 

 


За повече информация и контакти:

ИНТЕЗА ООД
гр. София, ул. Кукуш №1
тел.: 02/ 8211425, 8211445, 8211446; Факс: 02/ 8211347
е-mail:info@intesa.bg

www.intesa.bg

Заключващи системи

 

 

 

 

Брави. Заключващи системи. Обков

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Спестяващи пространство системи за интериорни врати от “Интеза” ООД

Красотата, която ръцете ежедневно докосват!
Свобода на избора, която създава завършеност в интериора

No-Ha® - невидимата брава-дръжка и скрити панти KUBICA

Домашни сейфове за вграждане и открит монтаж от Интеза

Решения за сигурност от 21 век представени от Интеза

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Нови решения за защита и сигурност от Интеза ООД

 

 

 

 

 

Биокамини

 

© 1994 - 2012 jilishta Products. All rights reserved. Политика на поверителност